21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

ΘΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: Πάνω απο το 50% των ξενοδοχειακών μονάδων θα παραμείνουν ανοικτές στην Πάφο

Από τις 104 εγκεκριμένες μονάδες, οι 54 θα παραμείνουν ανοικτές την χειμερινή περίοδο, στην Επαρχία Πάφου, σύμφωνα με τον πρόεδρο του τοπικού ΠΑΣΥΞΕ Θάνο Μιχαηλίδη.

Ο κ. Μιχαηλίδης είπε στο ΚΥΠΕ  πως πέρσι τη χειμερινή περίοδο είχαν παραμείνει περισσότερες ξενοδοχειακές μονάδες κλειστές,  προσθέτοντας πως κάποιες από τις μονάδες που κλείνουν είναι και για σκοπούς ανακαίνισης και αναβάθμισης στη βάση και των  κινήτρων που υπάρχουν τώρα.

Συγκεκριμένα ο κ. Μιχαηλίδης είπε πως από το 2013 και μετέπειτα υπάρχει αύξηση στον αριθμό των ξενοδοχειακών μονάδων που λειτουργούν τον χειμώνα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ερωτηθείς ποιοι είναι οι στόχοι του ΠΑΣΥΞΕ για τη χειμερινή περίοδο, ανέφερε πως στόχος του τοπικού συνδέσμου των ξενοδόχων είναι η ολόχρονη λειτουργία όλων των ξενοδοχειακών μονάδων.

Η επέκταση της τουριστικής περιόδου και ανάπτυξης του τουρισμού καθόλη την διάρκεια του έτους, μέσα από μια συντονισμένη προσπάθεια κράτους, επιχειρηματιών και εταίρων της Κύπρου στο εξωτερικό, είναι από τις βασικές προτεραιότητες του τοπικού ΠΑΣΥΞΕ, δήλωσε

Ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε επίσης πως η Πάφος επιδιώκει τα επόμενα χρόνια να επανατοποθετηθεί στον τουριστικό χάρτη αναδεικνύοντας και ενισχύοντας τα πλεονεκτήματα που την διαφοροποιούν από τους ανταγωνιστές της. 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ