24.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: Τι γίνεται με τους γονείς; Κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία ο πατέρας;

Φάκελοι δύο υποθέσεων μεταφέρονται σήμερα στην Νομική Υπηρεσία μετά την συμπλήρωση του ανακριτικού έργου.

Πρόκειται για τους φακέλους των υποθέσεων του θανάτου του τρίμηνου βρέφους και του θανάτου της 46χρονης από την Βουλγαρία που παραδίδονται σήμερα στην Νομική Υπηρεσία η οποία αναμένεται να δώσει οδηγίες στους εξεταστές των δύο υποθέσεων ως προς τον παρά πέρα χειρισμό τους.

Για την υπόθεση του βρέφους αύριο Παρασκευή εκπνέουν τα ανανεωμένα  διατάγματα προσωποκράτησης των γονιών του βρέφους, αμφότεροι 29 ετών, από τη Ρουμανία, οι οποίοι έχουν ακόμη δύο παιδάκια ηλικίας 2 και 3 ετών.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το ανακριτικό έργο έχει συμπληρωθεί και σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα και τη νεκροτομή επί της σορού του βρέφους, που διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και ο ιατροδικαστής Ανδρέας Μαρνερίδης, ο οποίος αφίχθη για την υπόθεση από την Αγγλία, ο θάνατος προκλήθηκε από κρανιοεγκεφαλική κάκωση, η βαρύτητα της κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης που υπέστη το βρέφος δεν είναι συμβατή με πτώση από καναπέ ύψους 70 εκατοστών και τέτοια κάκωση προκαλείται από πτώση από μεγαλύτερο ύψος. Σύμφωνα με την Αστυνομία, “η δική τους διάγνωση ήταν καθοριστική για την πορεία των εξετάσεων“.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος του πατέρα και η μητέρα να χρησιμοποιηθεί ως μάρτυρας κατηγορίας αφού με την κατάθεση της επιρρίπτει ευθύνη στον σύζυγο της και πατέρα του βρέφους.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ