22.9 C
Paphos
Sunday, April 28, 2024

Θανατηφόρο στην Πάφο: 35χρονος υπό την επήρρεια αλκοόλ συγκρούστηκε με το όχημα 60χρονου τραυματίζοντας τον θανάσιμα

Ο θανάσιμος τραυματισμός του Βάσου Ηροδότου ηλικίας 60 ετών από το Λατσί της Πόλης Χρυσοχούς είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος στην Επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν στις 20:40 Ρώσος επισκέπτης ηλικίας 35 ετών ενώ οδηγούσε το όχημα ενοικιάσεως στο δρόμο Νέου Χωρίου – Λατσί με κατεύθυνση το Λατσί , σε κάποιο σημείο του δρόμου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε μετωπικά με το εξ αντιθέτου προερχόμενο όχημα που οδηγούσε ο Βάσος Ηροδότου.

Από τη σύγκρουση ο 60χρονος εγκλωβίστηκε στο όχημα του ενώ για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ακολούθως ο Ηροδότου διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του  Νοσοκομείου Πόλης Χρυσοχούς όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε το θάνατο του.

Ο Ρώσος τουρίστας μεταφέρθηκε επίσης στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς όπου αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε.

Στον 35χρονο Ρώσο έγινε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 139mg αντί 22mg που είναι το επιτρεπτό όριο .

Η σκηνή αποκλείστηκε ενώ οι περαιτέρω εξετάσεις για την διερεύνηση των αιτιών πρόκλησης του δυστυχήματος αναμένεται να επαναρχίσουν σήμερα.

Η νενομισμένη νεκροψία επί της σωρού του 60χρονου  που εργαζόταν νυχτερινός φύλακας σε επιχείρηση της περιοχής  θα γίνει τη Δευτέρα.

Ο Ρώσος τουρίστας συνελήφθη βάση δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση  στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ