25.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Θέλουν να κάνουν την Πλατεία Κένεντυ Νεκροταφείο;

Μπορεί ο τίτλος να μοιάζει λίγο μακάβριος ίσως και υπερβολικός όμως δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες στην Πάφο. Χθες τέτοια περίπου ώρα η Αστυνομία με δικαστικό ένταλμα επισκέφθηκε δυο υποστατικά για να πατάξει το “φαινομένο ηχορύπανσης” στην Πάφο.


Τα δυο υποστατικά μάλιστα σύμφωνα με την αστυνομική Ανακοίνωση δεν είχαν τις απαιτούμενες άδειες λειτουργίας από την αρμόδια αρχή. Στο σημείο αυτό πουθενά δεν αναφέρεται ότι η συγκεκριμένες άδειες για τις οποίες γίνεται λόγος, της μουσικής δηλαδή, ανακλήθηκαν σε τρία μαγαζιά στην Πλατεία προ μερικών ημερών μετά απο διαμαρτυρία ενός  και μόνο κάτοικου της περιοχής για χρήση μουσικής κατά τις βραδινές ώρες.

Ακολούθως, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, μέλη της ΑΔΕ Πάφου κατάσχεσαν τραπεζάκια, αριθμό πλαστικών καρεκλών και όργανα ενίσχυσης ήχου ενώ οδήγησαν και δύο άτομα στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου όπου αφού τους ανέκριναν τους κατηγόρησαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αλήθεια μπορεί κάποιος να μας απαντήσει πως ονειρεύονται την Πλατεία οι αρμόδιοι; Και για να μην στουθοκαμηλίζουμε όταν λέμε αρμόδιοι εννοούμε φυσικά τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο, την Έπαρχο και την ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου.

Θα ενδιέφερε τον κόσμο να άκουγε τη γνώμη τους χωρίς να μπαίναμε σε μια διαδικασία δεν είναι ευθύνη και αρμοδιότητα του Δήμου αλλά της επαρχιακής Διοίκησης, δεν έχει να κάνει με το Υπουργείο Εσωτερικών αλλά με την Αστυνομία και τελικά να γίνει μπαλάκι του πινκγ-πονγκ το όλο θέμα.

Μήπως τελικά θέλουμε την πλατεία ησυχαστήριο και Νεκροταφείο ή τη θέλουμε να σφίζει απο ζωή και να την επισκέπτεται ο κόσμος;

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ