22.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Η Theta Healing τώρα και στην Πάφο! Τί είναι και ποιά τα οφέλη της;

Η Ζωή Ατανάσοβα έχει συνδέσει το όνομά της με τη μέθοδο Theta Healing.

Εχει θεραπεύσει ανθρώπους απο την πρώτη συνεδρία οι οποίοι αντιμετώπιζαν προβλήματα με τραυλισμό, αναπηρία… θέματα σχέσεων, φοβίες και πολλά αλλα συμπτώματα ψυχικά και σωματικά.

H Ζωή είναι ευρέως γνωστό ότι δραστηριοποιείται στο χώρο των εναλλακτικών θεραπειών με μεγάλη επιτυχία, όχι μόνο δίνοντας αποτελεσματικές συνεδρίες, αλλά διοργανώνοντας και σεμινάρια αυτοβελτίωσης ανά το κόσμο.Τα τελευταία έτη θεραπεύει παθήσεις ανά τον κόσμο χρησιμοποιώντας την τεχνική Theta Healing σε συνδυασμό με άλλες τεχνικές που διδάχθηκε. Μέχρι τώρα η δράση της ήταν στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία προσφέροντας σε χιλιάδες κόσμο τη χαρά του να είναι υγιείς και ευτυχιμένοι.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μαθήτευσε στη Σχολή της κας Μάρας Μεϊμαρίδη. Επίσης στο «Happy Woman Academy», μια σχολή παγκοσμίου βελινεκούς μόνο για λίγους επιλεγμένους μαθητές. Στο ενεργητικό της έπισης η αριθμολογία όπως έχει κάναι και πολλά άλλα σεμινάρια.

Τί είναι η μέθοδος Theta Healing:

Η Μέθοδος Theta Healing είναι μία απλή τεχνική που χρησιμοποιεί τις ικανότητες που έχει ο ανθρώπινος  εγκέφαλος όταν λειτουργεί στη συχνότητα των κυμάτων Θήτα.
Ανάλογα με τη μορφή της δραστηριότητας στην οποία βρίσκεται ο εγκέφαλος, εκπέμπει συχνότητες συγκεκριμένου μήκους κύματος.
Η θεραπεία Theta παίρνει το όνομά της από το εγκεφαλικό κύμα Θήτα. Υπάρχουν 5 εγκεφαλικά κύματα με διάφορες συχνότητες: Άλφα, Βήτα, Γάμμα, Δέλτα και Θήτα.
Τα εγκεφαλικά κύματα Θήτα είναι μια συχνότητα όπου βρίσκεται ο εγκέφαλος όταν είμαστε στην κατάσταση βαθιάς περισυλλογής ή διαλογισμού, όταν ονειρευόμαστε στη διάρκεια του ύπνου, αμέσως πριν από τον ύπνο και αμέσως αφότου ξυπνήσουμε.
Η κατάσταση Θήτα είναι μια κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης. Σε αυτή την κατάσταση, έχουμε εύκολη πρόσβαση στο υποσυνείδητό μας και είμαστε περισσότερο συνδεδεμένοι με την ενέργεια της ζωής.

Παρακολουθείστε ΔΩΡΕΑΝ on line σεμινάριο “Μάθε πώς θα επικοινωνείς με τούς Άντρες στη “γλώσσα” τους” στις 10 Νοεμβρίου πατώντας ΕΔΩ

Για πληροφορίες και ραντεβού με τη Ζωή Ατανάσοβα στη σελίδα της στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ