19.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

Η Deliver4U θα μεταφέρει το Άγιο Φως σε όλη την Κύπρο

Με άκατο της Λιμενικής Αστυνομίας αναμένεται να φτάσει το Άγιο Φως στο παλιό λιμάνι της Λεμεσού, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, την ώρα που μοτοσικλετιστές και επαγγελματίες οδηγοί θα αναλάβουν να το μεταφέρουν σε διάφορα σημεία της Κύπρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του μη κυβερνητικού οργανισμού Reaction Youth for the Prevention, το Άγιο Φως θα φτάσει από τους Αγίους Τόπους το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου, με ιδιωτική πτήση, στο παλαιό αεροδρόμιο Λάρνακας.

Το Άγιο Φως θα παραλάβει ο Έξαρχος του Πανάγιου Τάφου στην Κύπρο, Μητροπολίτης Βόστρων Τιμόθεος, ο οποίος έχει και την ευθύνη της διανομής του στην Κύπρο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η Εξαρχία του Πανάγιου Τάφου σε συνεργασία με τον Οργανισμό Reaction και την Κυπριακή Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας, με την υποστήριξη των United Bikers, της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Σολέας, της Λέσχης Varadero and Friends Fa.cy, του Ομίλου Μοτοσικλετιστών Λευκωσίας, του Avgorou Bikers Club, του Συνδέσμου Αστικών Ταξί Λευκωσίας και του ΕΤΕΑ, θα μεταφέρουν το Άγιο Φως στην ορεινή Λεμεσό και ορεινή Λάρνακα, στην επαρχία Αμμοχώστου, στην Λεμεσό αλλά και  στην ορεινή και τα περίχωρα της Λευκωσίας.

Ταυτόχρονα, σε συνεργασία με το Star Club Cyprus Chapter 1999 με την υποστήριξη του BMW Club Motorrad Rider Cyprus και το Vespa-Lambretta club of Cyprus, το Άγιο Φως θα μεταφερθεί στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου για να παραδοθεί στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, ως επίσης και στην Πάφο στην οποία θα μεταφέρει το Άγιο Φως η Παγκύπρια ιδιωτική εταιρεία μεταφορών DELIVER 4U με έδρα την Πάφο. 

Η ανακοίνωση σημειώνει πως “καταλυτική ακόμα μια φορά, σε όλα τα επίπεδα, είναι η υποστήριξη της Αστυνομίας Κύπρου στην έγκαιρη και ασφαλισμένη μεταφορά του Αγίου Φωτός”.

Πληροφορίες: politis.com.cy

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ