19.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

Η COBALT συνδέει την Κύπρο με την Ουκρανία, μέσω απευθείας πτήσεων προς την Οδησσό! 

Η COBALT υλοποιεί τις υποσχέσεις της, χτίζοντας ένα ισχυρό δίκτυο πτήσεων με βάση τη Λάρνακα και αποκαθιστώντας έτσι την αεροσυνδεσιμότητα της Κύπρου, μέσω προγραμματισμένων πτήσεων σε ένα ευρύ φάσμα προορισμών στην Ευρώπη.


Η COBALT έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα εναέριας κυκλοφορίας και έχει εξασφαλίσει την αποκλειστικότητα εκτέλεσης του δρομολογίου Λάρνακα – Οδησσός – Λάρνακα.

Στις 18 Ιουλίου 2016, το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας της Κύπρου ανακοίνωσε ότι η COBALT αποτελεί πλέον τον εξουσιοδοτημένο αερομεταφορέα για το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο CEO της COBALT Andrew Pyne, σχολίασε ότι παρά το γεγονός ότι η αερογραμμή έχει αντιμετωπίσει ορισμένα θέματα κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών λειτουργίας της, λόγω μη έγκαιρης παράδοσης των καινούριων αεροσκαφών, σήμερα τα πράγματα κυλούν ομαλά.  Αναφέρθηκε, επίσης, στο ότι κατά τη διάρκεια του Αυγούστου, η εταιρεία προτίθεται να προσθέσει περισσότερα αεροσκάφη στον στόλο της, με τον αριθμό τους να ανέρχεται στα 5.

«Η εκτέλεση του δρομολογίου προς την Οδησσό είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό βήμα για την αερογραμμή. Η Οδησσός αποτελεί τον πρώτο μη Ευρωπαϊκό προορισμό και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την ανάπτυξη τουριστικής κίνησης μεταξύ Κύπρου και Ουκρανίας.», δήλωσε ο κ. Pyne.

Πρόσθεσε ότι, σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της εταιρείας, η πτήση προς Οδησσό θα πραγματοποιείται τρεις φορές την εβδομάδα, ξεκινώντας από τον Σεπτέμβριο. Η προσθήκη αυτού του δρομολογίου, βοηθά την COBALT να συνεισφέρει ακόμα περισσότερο στην ανάπτυξη της Λάρνακας, καθιστώντας την ένα τοπικό αλλά και διεθνή κόμβο αερομεταφορών.

Η COBALT προσβλέπει στην εξασφάλιση δικαιωμάτων από την Κυπριακή Κυβέρνηση και για άλλους μη Ευρωπαϊκούς προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων του Λίβανου, της Αιγύπτου και του Ιράν.

Πέραν της επανατοποθέτησης της Κύπρου στον παγκόσμιο χάρτη των αερομεταφορών, η  COBALT στοχεύει στην καλύτερη παροχή υπηρεσιών σε συνδυασμό με καλύτερες τιμές.

Πληροφορίες και κρατήσεις:

www.cobalt.aero

Η COBALT στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

www.facebook.com/CobaltAeroOfficial

Twitter: @cobaltaero

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ