20.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Η Camelot προσέφερε φίλτρα νερού στα σχολεία της Τσάδας

"Έχουμε ευθύνη τα παιδιά μας να πίνουν καθαρό νερό...!", τόνισε ο Διευθυντής της Camelot Κώστας Αθανασίου

Φανερώνοντας το ευαίσθητο κοινωνικό της πρόσωπο η εταιρεία Camelot , ενίσχυσε το Δημοτικό και Νηπιαγωγείο της Τσάδας με 3 φίλτρα νερού Imperial Plus 5ης Γενιάς για να πίνουν οι μαθητές και οι δάσκαλοι καθαρό υγιεινό νερό. Επίσης σε κάθε μαθητή και εκπαιδευτικό δόθηκε και ένας θέρμος νερού της Camelot.
Σε σεμνή τελετή που έγινε στο Δημοτικό σχολείο Τσάδας  η Διευθύντρια του Δημοτικού Χριστιάνα Φιλιππίδου, ευχαρίστησε θερμά τον κ. Κώστα Αθανασίου και την Camelot , για την προσφορά τους, τονίζοντας ότι τέτοιες πράξεις φανερώνουν περίτρανα ότι υπάρχουν άνθρωποι και εταιρείες οι οποίοι βοηθούν πραγματικά , ιδιαίτερα μικρά παιδιά και μακάρι το παράδειγμά τους να ακολουθήσουν και άλλοι.
Ο Διευθυντής της Camelot  Κώστας Αθανασίου, ο οποίος έχει καταγωγή από την Τσάδα τόνισε ότι “εμείς που ασχολούμαστε με θέματα υγείας και καθαρού νερού, έχουμε ευθύνη τα παιδιά μας να πίνουν καθαρό και υγιεινό νερό και η Camelot είναι ένας διεθνής οργανισμός ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος.
Τις ευχαριστίες του στον Κώστα Αθανασίου και την Camelot έστειλε και ο Κοινοτάρχης Τσάδας Παύλος Χατζηνικόλας και η Πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Τσάδας Άνθη Αναξαγόρα και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Τσάδας Χρύσανθος Κουκκουλής.
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ