25.9 C
Paphos
Monday, April 15, 2024

Η Χλώρακα απέκτησε το δικό της Θεατρικό Εργαστήρι

To Κοινοτικό Συμβούλιο Χλώρακας και ο Πολιτιστικός- Περιβαλλοντικός Όμιλος Χλώρακας   ανακοινώνουν την ίδρυση  του “Κοινοτικού Θεατρικού Εργαστηρίου Χλώρακας”, με στόχο την δημιουργία θεατρικής ομάδας και Θεατρικού Εργαστηρίου που με Θεατρικές παραστάσεις θα εμπλουτίσει τα πολιτιστικά δρώμενα της κοινότητας.

“Το Κοινοτικό Θεατρικό Εργαστήρι απευθύνεται σε Θεατρόφιλους και έχει τις πόρτες του ανοιχτές σε όλους τους συγχωριανούς και φίλους της Χλώρακας που ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν δημιουργικά λίγο από τον ελεύθερο τους  χρόνο γνωρίζοντας το θέατρο σαν μια ενδιαφέρουσα ψυχαγωγική απασχόληση.  Προσβλέπουμε  το ερασιτεχνικό μας Θέατρο να καταστεί μια εστία δημιουργίας και πολιτιστικής δράσης που έχει τόσο ανάγκη η επαρχία και η κοινωνία γενικά.

Ο Πολιτιστικός-Περιβαλλοντικός  Όμιλος Χλώρακας έχει την ευθύνη της λειτουργίας-διαχείρισης του Θεάτρου έχοντας  την οικονομική υποστήριξη από το Κοινοτικό Συμβούλιο Χλώρακας  το οποίο ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτή του την προσφορά στον Πολιτισμό και στο κοινωνικό σύνολο γενικότερα. Μπορείτε να αποτείνεστε στον Πολιτιστικό-Περιβαλλοντικό Όμιλο Χλώρακας στο τηλ. 99423797 ή 99306430 ή στο e-mail: [email protected] για πληροφορίες.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την καλλιτεχνική Διεύθυνση διδασκαλίας και σκηνοθεσίας αναλαμβάνει ο γνωστός και αγαπητός ηθοποιός και σκηνοθέτης Χρύσανθος Χρυσάνθου.

Σας καλούμε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας επικοινωνώντας στο τηλ. 99542410 (Χρύσανθος Χρυσάνθου) ή στο e-mail: [email protected]  

O χώρος των δραστηριοτήτων του Θεάτρου θα είναι  η αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου  Αγ. Στεφάνου  Χλώρακας-Λέμπας.

Α. ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ:

 Στην Θεατρική ομάδα μπορούν να συμμετέχουν ενήλικες και έφηβοι από 14 χρόνων  και άνω. Όσοι θα είναι σ΄αυτή την ομάδα θα λαμβάνουν μέρος στις πρόβες και την ετοιμασία θεατρικών παραστάσεων και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Β. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΘΕΑΤΡΟΥ:

Στο Εργαστήρι θεάτρου θα υπάρχουν  τμήματα για παιδιά ηλικίας

 8 – 13 χρονών και 

14  χρονών και άνω, επίσης και για ενήλικες

Θα διδάσκονται θεατρικό παιχνίδι, αυτοσχεδιασμός, κινησιολογία, ορθοφωνία, υποκριτική,  ιστορία του θεάτρου και λογοτεχνία.

Το οικονομικό κόστος για όσους λαμβάνουν  μέρος στο Θεατρικό Εργαστήρι θα ανέρχεται στα €10,00 (δέκα ευρώ) τον μήνα για κάθε άτομο. 

Δίνεται χρονική περίοδος ενός μηνός από σήμερα 12/3 – 12/4/19 για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail για να σας καλέσουμε αργότερα σε συνάντηση αλληλογνωριμίας  με τον σκηνοθέτη, να συμπληρώσετε την Αίτηση Εγγραφής και να ενημερωθείτε από τον ίδιο για κάποιες λεπτομέρειες ή να απαντήσει στις απορίες σας.  

Βασική μας επιδίωξη είναι το ανέβασμα μίας ή δύο παραστάσεων το χρόνο.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ