20.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Η Τhanos Hotels στηρίζει τον ΠΑΣΥΚΑΦ Πάφου συμμετέχοντας στον Παγκύπριο Μαραθώνιο

Συμμετέχοντας στον Παγκύπριο Μαραθώνιο, η εταιρεία Τhanos Hotels, προωθεί τον αθλητισμό και  συνεισφέρει στην οικονομική ενίσχυση του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ) της Πάφου.

Διοργανώνεται για ακόμη μια χρονιά, ο Παγκύπριος Μαραθώνιοs, “ Logicom Cyprus Marathon”, την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016, στην Πάφο. Είναι η 18η χρονιά που διοργανώνεται ο ιστορικός αυτός  μαραθώνιος, αφιερωμένος στη μνήμη του μεγάλου μαραθωνοδρόμου  Στέλιου Κυριακίδη από την Πάφο.

Αναμένεται ότι ο αριθμός ρεκόρ  των 1,500 δρομέων,  θα συμμετάσχει  στην εκδήλωση αυτή. Ο μεγάλος Μαραθώνιος  θα έχει αφετηρία τη γραφική Πέτρα του Ρωμιού και θα τελειώσει στην πλατεία, μπροστά από το ιστορικό μεσαιωνικό κάστρο, στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

358

Η εταιρεία Thanos Hotels, μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα της Πάφου και σε πολλές άλλες ανθρωπιστικές δραστηριότητες, θα συμμετέχει στην πιο πάνω εκδήλωση  με δική της ομάδα που θα απαρτίζεται από το προσωπικό των ξενοδοχείων της, Almyra, Annabelle και Anassa καθώς επίσης και από αθλητές. Η ομάδα,  που θα αποτελείται από 42 άτομα, θα τρέξει με τη δική της αναμνηστική φανέλα για  τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ) της Πάφου.

Τέτοιου είδους αθλητικές εκδηλώσεις δίνουν την ευκαιρία τόσο στους κατοίκους της Πάφου όσο και σε άλλους ξένους επισκέπτες να συμμετάσχουν, προωθώντας έτσι τον αθλητισμό και την φιλανθρωπία. Την ίδια  στιγμή προσφέρει την  ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν την Πάφο από μια άλλη σκοπιά, μια και οι δρομείς θα ακολουθήσουν διαδρομές πλάι στην θάλασσα και δίπλα από αρχαιολογικούς χώρους.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι επιθυμούν να διαγωνιστούν, ανεξαρτήτως ηλικίας και ικανοτήτων, μιας και περιλαμβάνει, εκτός από το μεγάλο μαραθώνιο, Ημιμαραθώνιο και  απoστάσεις 10 χιλιομέτρων και οικογενειακό δρόμο 5 χιλιομέτρων, για όσους θέλουν να απολαύσουν μια εύκολη και όμορφη διαδρομή, τρέχοντας ή περπατώντας, παρέα με φίλους.

Η εταιρεία Τhanos Hotels ως ένθερμως υποστηρικτής φιλανθρωπικών εκδηλώσεων και αναγνωρίζοντας το μεγάλο και δύσκολο έργο του Συνδέσμου, θα προσφέρει για κάθε έναν από τους συμμετέχοντες της ομάδας της ένα ποσό και όλα τα έσοδα  θα διατεθούν για την ενίσχυση του ΠΑΣΥΚΑΦ, βοηθώντας  έτσι στην βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών του προς τους πάσχοντες, τις οικογένειες και φίλους τους.

Τα έσοδα θα δοθούν σε εκπροσώπους του  ΠΑΣΥΚΑΦ σε σεμνή τελετή στο ξενοδοχείο Almyra .

Ο Πολιτισμός της Πάφου μας ενδιαφέρει και μας αφορά όλους, Μαζί Προχωράμε!
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ