22.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Η Τσικνοπέμπτη των κολυμβητών της Πάφου… [φωτογραφίες]

Με πολύ μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε το πάρτι των Χειμερινών Κολυμβητών, του Σωματείου “Βρυσούθκια Κέλπετρη”, στο εστιατόριο “Τα Μπάνια”, στην Κάτω Πάφο, για την καθιερωμένη Τσικνοπέμπτη.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ματθαίος Ιεροκηπιώτης, μας είπε: “Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, στέλνουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη μας και όχι μόνο, που για άλλη μια φορά έδωσαν μαζικά το παρών τους και περάσαμε μια μαγευτική βραδιά, με τους υπέροχους μουσικούς Γιώργο Κιούρλαππο και Χάρη Καμένο. Το Σωματείο μας θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο την κοινωνική του προσφορά, τόσο στα μέλη του όσο και στην Παφιακή κοινωνία, αφού είμαστε ένα ζωντανό κύτταρο, που διψά για δράσεις και εκδηλώσεις.”

 “Το Σωματείο μας θα συνεχίσει την κοινωνική του προσφορά…”, τόνισε ο πρόεδρος Ματθαίος Ιεροκηπιώτης

Στο χορό των κολυμβητών, υπήρχε και διαγωνισμός αμφίεσης, με βραβεία για τις 5 καλύτερες συμμετοχές, οι οποίες έπαιρναν βαθμούς  από κριτική επιτροπή. Ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης, ευχαρίστησε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης, που ήταν το ξενοδοχείο Ατλάντικα και ο Διευθυντής του Πάμπος Σκουφαρίδης, η εταιρεία Μαυρής Leather, του Νεόφυτου Μαυρή, το καφεστιατόριο Πιγκουίνο του Νίκου Σιμιλλίδη και  το εστιατόριο τα Μπάνια των Δημήτρη Καλλή και Αντρέα Μάτσα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι νικητές του διαγωνισμού ήταν: Πρώτο βραβείο μια διανυχτέρευση για το ξενοδοχείο Ατλάντικα στη Λεμεσό: Στιούαρντ και Τζανέτ, μια δερμάτινη τσάντα από το Μαυρής Leather: Δημήτρης Αθανασίου και Ελένη Αττίκη, ένα δείπνο για δυο  με ένα μπουκάλι κρασί, στο ξενοδοχείο Ατλάντικα: Άντρος και Έλενα Σαββίδη, ένα δείπνο για δυο  με ένα  μπουκάλι κρασί στον Πιγκουίνο Παύλος-Ραμούνι και ένα δείπνο για δυο με ένα μπουκάλι κρασί στα Μπάνια: Στάλω και Ηλίας.

Δείτε φωτογραφίες από τη Τσικνοπέμπτη των Χειμερινών κολυμβητών της Πάφου:

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ