20.9 C
Paphos
Tuesday, May 7, 2024

Η Τουριστική Πάφος σε Εργαστήρια προώθησης στην Λιθουανία, Λετονία και Εσθονία

Στις Βαλτικές μεταβαίνουν την Δευτέρα 21 Μαΐου 2018 ο Διευθυντής της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, κος Ν. Χατζηγεωργίου και Πάφιοι ξενοδόχοι για να συμμετάσχουν σε σειρά παρουσιάσεων/εργαστηρίων στις Βαλτικές.

Συγκεκριμένα τα εργαστήρια/παρουσιάσεις θα διεξαχθούν στις 22 Μαΐου 2018 στην πόλη Vilnius της Λιθουανίας, 23 Μαΐου στην Ρήγα-Λετονίας και στις 24 Μαΐου στο Τάλλιν Εσθονίας. Στο κάθε εργαστήρι αναμένονται πέραν των 50 τουριστικών πρακτόρων/παραγόντων ενώ από τις ήδη επαφές που έγιναν αλλά και από τις προσκλήσεις που έχουν σταλεί διαφάνηκε έντονο ενδιαφέρον για την Πάφο.

Η όλη προσπάθεια εντάσσεται στα πλαίσια των κοινών ενεργειών των φορέων και επιχειρηματιών της Πάφου, με την στήριξη του Κ.Ο.Τ για προσέλκυση τουρισμού σε ολόχρονη βάση.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Κατά την διάρκεια των εργαστηρίων, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους τουριστικούς πράκτορες αλλά και μέσα από τις οπτικοακουστικές παρουσιάσεις που θα διεκπεραιώσουν θα δώσουν  την δυνατότητα στους τουριστικούς πράκτορες να εξοικειωθούν ακόμη καλύτερα στο τι έχει να προσφέρει η τουριστική Πάφος.  Παράλληλα θα διανεμηθεί  έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό σε όλους τους παρευρισκόμενους .

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου θεωρεί ότι η αγορά των  Βαλτικών, μπορεί να εξυπηρετηθεί ολόχρονα και ιδιαίτερα την χειμερινή περίοδο.

Αυτό βασίζεται κυρίως στην ολόχρονη αεροπορική σύνδεσης που έχει αναπτυχθεί  με την Πάφο,  την ικανοποιητική ξενοδοχειακή υποδομή και των ανταγωνιστικών πακέτων που προσφέρονται αλλά και τον ήπιο χειμώνα της Πάφου, με την παράλληλη προσφορά πλούσιων δραστηριοτήτων και εμπειριών από τον προορισμό.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ