26.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Η ταβέρνα με το καλύτερο φαγητό και την καλύτερη θέα ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ

Αλήθεια τι ψάχνει κάποιος που αποφασίζει το βράδυ να βγει έξω με την οικογένειά του, το ταίρι του ή ακόμη μια καλή παρέα για φαγητό;

Οι απόψεις ποικίλουν όμως σίγουρα όλες συγκλίνουν στα εξής:

  • Καλό φαγητό
  • Ωραίο και ζεστό περιβάλλον
  • Άψογη και γρήγορη
  • Λογικές τιμές
  • Μουσική και διασκέδαση
  • Μοναδική θέα

Όλα αυτά και άλλα πολλά ποιοτικά χαρακτηριστικά συγκεντρώνει η ταβέρνα Green Hill στην Πέγεια. Υπό την καθοδήγηση των αδελφιών Μαυρομμάτη η νέα κουζίνα που έχει να παρουσιάσει η ταβέρνα με την ωραιότερη θέα στην Κύπρο σας υπόσχεται ότι θα σας δημιουργήσει μοναδικές και αξέχαστες στιγμές που εσείς, η οικογένειά και οι φίλοι σας έχετε ανάγκη.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Με μοναδική θέα “το φωτισμένο χαλί” που απλώνεται στα πόδια σας από τις παρυφές της Πέγειας μέχρι και τη Γεροσκήπου, τα κυπριακά εδέσματα με αγνά και παραδοσιακά υλικά από παραγωγούς της περιοχής τα οποία θα καταλήξουν στο τραπέζι σας θα κάνουν το Green Hill το αγαπημένο σας στέκι και τον καλύτεροπ προορισμό για ωραίες γευστικές στιγμές.

Αν πάλι θέλετε να συνδυάσετε με το καλό φαγητό και την απίστευτη θέα και μουσική, χορό αλλά και διασκέδαση τότε οι ζωντανές μουσικές βραδιές κάθε Παρασκευής …συνίστανται για σας!!! 

Αν λοιπόν βαρεθήκατε τα τετριμμένα, αν επιθυμείτε μια ξεχωριστή βραδιά τότε δεν έχετε παρά να κάνετε την κράτησή σας έγκαιρα στα τηλέφωνα 99538077, 99742627 ή επισκεφθείτε τη σελίδα του Green Hill Tavern στο FACEBOOK και το INSTAGRAM.

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ