16.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Η Πολυξένη Χαμοπούλου με τις δημιουργίες της βρίσκεται στην Πάφο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Οι πεντακάθαρες θάλασσες του Αιγαίου και του Ιονίου, εκεί που ο πολιτισμός σμίγει με τη θάλασσα και το απέραντο γαλάζιο, η Πολυξένη Χαμοπούλου δημιούργησε υπέροχα κοσμήματα με έμπνευση, αγάπη και φαντασία. 

Πορσελάνη, μαργαριτάρια, φύλλα χρυσού, ασήμι, ημιπολύτιμοι λίθοι και κηροκλωστές είναι τα υλικά που χρησιμοποιεί η Ελληνίδα σχεδιάστρια. Με σπουδές στην Τοπογραφία, στις ώρες ελεύθερου σχεδίου η Πολυξένη σχεδίαζε κοσμήματα που σύντομα αυτά τα σχέδια οδήγησαν στη δημιουργία των δικών της συλλογών κοσμημάτων. 

Απλές και λιτές οι γραμμές των κοσμημάτων αλλά γεμάτες φαντασία. Κοχύλια, αστερίες, όστρακα, αχινοί και φυσικά το πολύ γνωστό σε όλου μάτι, είναι μερικά από τα στοιχεία στις συλλογές της σχεδιάστριας. Αγαπημένο της και must-have βραχιόλι είναι το κεραμικό μάτι με φυλλα χρυσού με την ονομασία Anemoessa eye. Για όσους δεν γνωρίζουν, Anemoessa είναι η λευκή ομίχλη που κυκλώνει τα ελληνικά νησιά τις πρωινές ώρες χαρίζοντας τους την πολυπόθητη υγρασία.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η Πάφος καλωσορίζει την Ελληνίδα σχεδιάστρια Πολυξένη Χαμοπούλου (Polikseni Chamopoulou) και τις ιδιαίτερες δημιουργίες της αφού συνεργάζεται με το Sotris Fabulous Boutique και τη σελίδα δημιουργιών Pivoine

Facebook Page : Pivoine/ instagram page: pivoine_cy 

Κι όπως λέει ο αγαπημένος ποιητής Γιώργος Σεφέρης: “Τη θάλασσα τη θάλασσα, ποιος θα μπορέσει να την εξαντλήσει;” Ανεξάντλητη και η έμπνευση της Πολυξένης Χαμοπούλου!

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ