15.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης παρουσιάζει το Let’s Move

Η δεύτερη δράση του Προγράμματος Κοινωνικής Συμμετοχής, το Σάββατο 22 Απριλίου

Το πρόγραμμα της Κοινωνικής Συμμετοχής της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος 2017, παρουσιάζει το Σάββατο22 Απριλίου 2017 την δεύτερη εκδήλωση του προγράμματος Κοινωνικής Συμμετοχής Let’s Move.

Μετά την πολύ πετυχεμένη πρώτη εκδήλωση που έγινε στις 19 Μαρτίου στην πλατεία Δημαρχείου, συνεχίζεται η δεύτερη από τις 3 δράσεις του Προγράμματος  Let’s Move της  Κοινωνικής Συμμετοχής, σε επιμέλεια Σωτηρούλας Κόνικκου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Συμμετέχουν οι Λαογραφικοί Όμιλοι  Πάφου, Κτήματος, Αφροδίτης, Το κάστρο Κονιών, Ιεροί Κήποι, Χνάρια της Παράδοσης, Ρωμιοσύνη και Κοίλης, με τη συνεργασία του Λυκείου Αγίου Νεοφύτου, στο συντονισμό σχολείων Δημοτικής, Μέσης, Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Επαρχίας Πάφου.

Πρόκειται για μια εξαιρετική χορευτική διαδρομή με αφετηρία το καφενείο της Μαρίας στον Μούτταλο στις 10.00 π.μ. και διαμέσου των οδών Πάφου Χρυσάνθου και Μακαρίου, θα καταλήξει στις 12.00, στην πλάτεια Κέννεντυ, όπου το κοινό θα προσκληθεί να λάβει μέρος σε ένα χορευτικό ψηφιδωτό που ενώνει λαούς, πολιτισμούς και κουλτούρες, διαφόρων εθνικοτήτων.

Η δράση πραγματοποιείται με την συνεργασία του Συνδέσμου Dance Culture Pafos, των Λαογραφικών ομίλων Πάφου και Σχολείων στο πλαίσιο των δράσεων Ο Χορός μας ενώνει ακι ήμουν  και εγώ εκεί του Προγράμματος Σχολεία Εν Δράσει.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ