18.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Η πιο μεγάλη προαγωγή στην Αστυνομία ήρθε στην Πάφο- Πήρε την αστέρα και έγινε Ανώτερος Αστυνόμος Β ο Κλείτος

Βροχή έπεσαν οι προαγωγές στην Αστυνομία απο τα χαμηλά μέχρι τα ψηλά και δεν είναι λίγοι εκείνοι οι συμπολίτες μας που θα κάνουν Χριστούγεννα βλέποντας τον κόπο και την σκληρή δουλειά ολόκληρων χρόνων να ανταμοίβεται.

Μετά τις προαγωγές των τριών ανώτερων υπαστυνόμων της ΑΔΕ Πάφου και των υπαστυνόμων που ανακοινώθηκαν την Πέμπτη, των αρκετών λοχίων που βγήκαν την Παρασκεύη σήμερα Σάββατο είχαμε ακόμη μια για ακόμη πιο ανώτερη βαθμίδα.

Ο Ανώτερος Υπαστυνόμος Κλείτος Ερωτοκρίτου προήχθει σε αναπληρωτή Αστυνόμο Β. 

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο κ. Ερωτοκρίτου είναι απο τους πλέον έμπειρους αξιωματικούς της Αστυνομίας όχι μόνο στην Πάφο αλλά παγκύπρια διαθέτοντας πλούσιο και “βαρύ” βιογραφικό με εκπαιδεύσεις και διπλώματα που λίγοι διαθέτουν στο Αστυνομικό σώμα. Να σημειωθεί ότι πρόσφατα αποφοίτησε και από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Νεάπολις.

Η σκληρή δουλειά που κάνει τα τελευταία χρόνια τόσο απο τα επιτελικά του καθήκοντα αλλά και απο τα καθήκοντα που είχε τα προηγούμενα χρόνια στο ΤΑΕ τον κατατάσσουν ως ένα απο τους πιο αξιόλογους αξιωματικούς που πέρασαν απο την ΑΔΕ Πάφου τα τελευταία 20 χρόνια.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Ερωτοκρίτου μαζί με τους κύριους Πενταρά και Τσαππή είναι η νέα ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου που αναλαμβάνοντας καθήκοντα εδώ και σχεδόν ένα χρόνο έδωσε σημαντικά δείγματα γραφής με άμεσα αποτελέσματα.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ