22.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

“Η Πάφος της καρδιάς μας”: Ξενάγηση στις μοναδικές Αρχαιότητες της Πάφου

Μια μοναδική περιδιάβαση στις Αρχαιότητες της Πάφου κάναμε με το δεύτερο στη σειρά μίνι ντοκιμαντέρ με θεματικές ανότητες απο την Πάφο το οποίο προβλήθηκε σήμερα Παρασκευή 25 Νοεμβρίου απο την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και την εκπομπή “Το Πρωτοσέλιδο” παρουσιαστή τον δημοσιογράφο, Ανδρέα Δημητρόπουλο. 


Το δεύτερο ντοκιμαντέρ το οποίο είναι μια συμπαραγωγή του PafosPress.com και των εταιρειών DIGITAL STUDIO LARKO και RED CUBE και στηρίζεται απο την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Πάφου ανέδειξε την πλούσια ιστορία της Πάφου η οποία μέσα απο θρύλους, μύθους και παραδόσεις θεωρείται πλέον και επίσημα ο καλύτερος δημιουργικός προορισμός στον κόσμο για το 2016.

Στο ντοκιμαντέρ αυτό που μπορείτε να παρακολουθησετε πιο κάτω ο αρχισυντάκτης του PafosPress.com Μάριος Ιγνατίου συνομίλησε με το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΦΟΣ 2017 και αρχιτέκτονα, Γιάννη Κουτσόλαμπρο για την πλούσια ιστορία της πόλης αλλά και για μνημεία τα οποία φέρουν μαζί τους μια σχεδόν άγνωστη Ιστορία σκιαγραφούν πλήρως όμως τη σπουδαία πολιτιστική και αρχαιολογική κληρονομιά της Πάφου.
[mom_video type=”vimeo” id=”192959403″ width=”640″ height=”306″]

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ