22.4 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

Η Πάφος στην Σουηδία μέσω του “SUPERSTARS” για λογαριασμό του Discovery Network

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ) μέσα στα πλαίσια των ενεργειών της για προβολή και ανάπτυξη της περιφέρειας Πάφου σε συνεργασία με την εταιρεία Seahorse Film Productions έχουν προσελκύσει στην Πάφο την εταιρεία παραγωγής ITV STUDIOS SWEDEN AB από την Σουηδία, η οποία θα πραγματοποιήσει γυρίσματα του πολύ γνωστού Τηλεοπτικού προγράμματος “SUPERSTARS” για λογαριασμό του Discovery Network.

Οι συντελεστές αρχίζουν να καταφθάνουν στην Πάφο το Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου ενώ ήδη μέλη της ομάδας παραγωγής έχουν αρχίσει τις διαδικασίες προετοιμασίας των διαφόρων χώρων και σκηνικών. Το συνεργείο αποτελείται από ομάδα πέραν των 60 ατόμων και τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν την περίοδο 1 -20 Οκτωβρίου 2019 σε αρκετά σημεία της επαρχίας Πάφου όπως στην ύπαιθρο, σε αρχαιολογικούς χώρους, σε σημεία ενδιαφέροντος, σε παραλίες κ.α .

Το εν λόγω πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχουν καταξιωμένοι Σουηδοί αθλητές θα μεταδίδεται για περίοδο 3 μηνών από τηλεοπτικούς σταθμούς της Σουηδίας κάτι που για τη Πάφο σημαίνει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε προβολή και γνωστοποίηση της περιοχής στην αγορά των βόρειων χωρών.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Παρόμοιες προσπάθειες προσέλκυσης και άλλων οργανισμών τηλεοπτικών ή κινηματογραφικών παραγωγών αναμένεται να ενισχυθούν μιας και εκτός από τα πολύτιμα οφέλη προβολής της Πάφου, συμβάλλουν άμεσα και στην τοπική οικονομία μέσω των υπηρεσιών και προϊόντων που τους παρέχονται κατά την παραμονή και δραστηριοποίησης τους στην περιοχή.

Κλείνοντας, σημειώνεται ότι η ΕΤΑΠ Πάφου παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια στην παραγωγή και καλεί όλους τους φορείς που εμπλέκονται να στηρίξουν την προσπάθεια και να παρέχουν τις απαιτούμενες διευκολύνσεις στα συνεργεία για διασφάλιση της ομαλής παραγωγής των προγραμμάτων.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ