21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Η Πάφος στην Έκθεση “ΤΑΞΙΔΙ ” – Τουριστική Πάφος και Πάφος2017 σε κοινό περίπτερο

Καλοκαίρι στην Πάφο…  Mοναδικές Επιλογές, Μοναδικές Στιγμές

Συνεχίζονται οι προσπάθειες της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου  για την προβολή της επαρχίας ως τουριστικός προορισμός   με σκοπό την προσέλκυση και ντόπιων επισκεπτών.

Ήδη υλοποιείται παγκύπρια ραδιοφωνική εκστρατεία για τις Πασχαλινές διακοπές και μέσα στα πλαίσια των ενεργειών προβολής για προσέλκυση εσωτερικού τουρισμού, ο Φορέας Τουρισμού Πάφου λαμβάνει μέρος στην Τουριστική έκθεση Κύπρου “ΤΑΞΙΔΙ”. Η έκθεση πραγματοποιείται στο Συνεδριακό κέντρο Φιλοξενία στην Λευκωσία και διαρκεί 3 μέρες,  από την Παρασκευή 15 Απριλίου  μέχρι και την Κυριακή 17 Απριλίου 2016.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο Φορέας Τουρισμού Πάφου καλεί όλους τους κατοίκους Κύπρου να παραθερίσουν φέτος εντός του νησιού και όλους όσους ενδιαφέρονται για διακοπές στην Πάφο να επισκεφθούν το περίπτερο της Πάφου για να προμηθευτούν πληροφοριακό υλικό, ελκυστικές τιμές/πακέτα από διάφορα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Πάφου.

Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται  στις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει η Επαρχία Πάφου καθώς και στις εκδηλώσεις του Οργανισμού Πάφος2017 που και φέτος φιλοξενείται σε κοινό περίπτερο.

Η Πάφος είναι γνωστό σε όλους ότι προσφέρει πεντακάθαρες παραλίες, πανέμορφη φύση , πλούσια πολιτιστική κληρονομιά,  εξαιρετικής ποιότητας διαμονή και ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και εμπειριών,

Η Πάφος καλεί και φέτος τους κάτοικους Κύπρου/παραθεριστές με το σλόγκαν  “Καλοκαίρι στην Πάφο…  Mοναδικές Επιλογές,  Μοναδικές Στιγμές”,  να επισκεφθούν την Πάφο και να γνωρίσουν το νησί μας.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ