22.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Η Πάφος πάει… Χόλυγουντ!!!

Τις δυνατότητες και τις προοπτικές για την παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών στην Πάφο συζήτησαν σήμερα ο Δήμαρχος της πόλης Φαίδωνας Φαίδωνος με αντιπροσωπεία παραγωγών από το Λος Άντζελες, η οποία επισκέπτεται την Κύπρο για τον σκοπό αυτό.

Κατά την επίσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Δημάρχου Πάφου, οι Αμερικανοί παραγωγοί εξέφρασαν το έντονο ενδιαφέρον τους να δραστηριοποιηθούν στην Κύπρο και ιδιαίτερα στην Πάφο, αφού η πόλη και επαρχία μας προσφέρει, όπως ανέφεραν, κάποιες από τις καλύτερες και ομορφότερες τοποθεσίες στις ελεύθερες περιοχές του νησιού.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Πάφου διαβεβαίωσε τους κινηματογραφικούς παραγωγούς για την πρόθεση του Δήμου να συμβάλει με κάθε πρακτικό και ενδεικνυόμενο τρόπο προς την κατεύθυνση αυτή και δήλωσε πρόθυμος να προσφέρει προς τούτο κάθε δυνατή στήριξη.

Η αντιπροσωπεία των Αμερικανών παραγωγών αποτελούνταν από τον Kayvan Mashayek, International Chairman of the Producers’ Guild (Association) of America, τον Mark Foligno, βραβευμένο με Όσκαρ παραγωγό, τον Νάσο Βακάλη, βραβευμένο με EMMY σε animation και ειδικά εφέ και τον Δημήτρη Αναγνώστου, εκτελεστικό διευθυντή της Declare Production του Los Angeles.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ