19.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

Η Πάφος η πιο ακριβή επαρχία στις τιμές καυσίμων τον Ιούνιο… Διαβάστε αναλυτικά…

Από τις 13 Ιουνίου μέχρι και το τέλος του μήνα παρουσιαζόταν σχεδόν καθημερινά μια μικρή αλλά σταθερή μείωση των λιανικών τιμών. Μέχρι το τέλος του μήνα, η βενζίνη 95 παρουσίασε μείωση στην παγκύπρια μέση τιμή 1,6 σεντ το λίτρο. Η παγκύπρια μέση τιμή για τη βενζίνη 95 στις 12 Ιουνίου ήταν 1.334 σεντ το λίτρο  και στο τέλος του μήνα μειώθηκε στα 1,318 σεντ το λίτρο.

Αυτό αναφέρει σε δελτίο Τύπου ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών, ο οποίος σημειώνει ότι μέσα στο πλαίσιο της όσο το δυνατό πληρέστερης ενημέρωσης των καταναλωτών, αποφάσισε να παρακολουθεί καθημερινά τις λιανικές τιμές πώλησης της Βενζίνης 95 και του Πετρελαίου Κίνησης, που είναι τα βασικότερα καύσιμα που χρησιμοποιούν οι καταναλωτές στις διακινήσεις τους.

Ημερήσια, μέση τιμή λιανικής πώλησης για τη βενζίνη 95 κατά επαρχία και Παγκύπρια

Κατά τον μήνα Ιούνιο 2018, παρατηρήθηκε σταθεροποίηση των λιανικών τιμών πώλησης που ίσχυαν στο τέλος του Μαΐου μέχρι τις 12 Ιουνίου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η μείωση της τιμής ήταν σταδιακή και διαφορετική για κάθε επαρχία και η τάση της φαίνεται στον σχετικό αναλυτικό πίνακα που επισυνάπτεται.

Η φθηνότερη επαρχία, λαμβάνοντας υπόψη όλο το χρονικό διάστημα από 01 06 2018 μέχρι 30 06 2018, ήταν η Λευκωσία και η ακριβότερη η Πάφος.

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε τον πίνακα ανά επαρχία πατώντας ΕΔΩ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ