19.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

“Η Ομορφιά είναι δύναμη, ειδικά όταν προέρχεται από μέσα μας”.

Μια γυναίκα είναι πραγματικά όμορφη και αισθάνεται έτσι, όταν είναι πραγματικά ευτυχισμένη με τον εαυτό της, με αυτό που βλέπει στον καθρέφτη μόλις ξυπνήσει, με αυτό που κάνει καθημερινά αλλά και με τον τρόπο τον οποίο το κάνει.

Μια γυναίκα δυνατή, δυναμική, που δεν τα παρατάει ποτέ αλλά οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά την κάνουν ακόμη πιο δυνατή, πιο σοφή αλλά κι ένα καλύτερο άνθρωπο.

Μπορεί να΄σαι το απόλυτο θηλυκό, με τις τέλειες αναλογίες, την αλαβάστρινη επιδερμίδα και τα τέλεια ζυγωματικά, που σε κάνουν απλά υπέροχη για μια στιγμή, για μία μέρα ή στο αποτύπωμα μιας φωτογραφίας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Άραγε όμως αυτό είναι το ουσιώδες; Ή η πολύχρωμη σου ενέργεια, τα χρώματα της ψυχής σου κι αυτό που πραγματικά είσαι, αυτό που εκφράζεις, αυτό που κάνεις κι αυτό που πρεσβεύεις στην δουλειά, στο σπίτι, στις συναναστροφές σου αλλά κι όταν μένεις ολομόναχη με Σένα, να αντικατοπτρίζει μία αδιανόητη υπεροχή και γοητεία που εξισορροπεί τα έσω με τον εξωτερικό σου κόσμο;

Μια γυναίκα πραγματικά όμορφη, ικανοποιημένη με όλα όσα καταφέρνει καθημερινά, μία γυναίκα με αδυναμίες και ελαττώματα, που τολμά να αγαπάει τον εαυτό της γι αυτό που πραγματικά αισθάνεται και είναι.

Μια γυναίκα που ξέρει ότι κάνει λάθη, τα οποία παραδέχεται και προσπαθεί να τα βελτιώσει. Μια γυναίκα που στέκεται σαν ασπίδα σηκώνοντας αγέρωχα το κεφάλι σε οποιανδήποτε δυσκολία κι αν συναντήσει στο δρόμο της. Μια γυναίκα που αγαπάει τον εαυτό της πραγματικά, έστω κι αν έχει παραπανίσια κιλά, έστω κι αν έχει μεγάλη και στραβή μύτη, φακίδες ή ακμή.

Γυναίκα της διπλανής πόρτας, γυναίκα εκπαιδευτικός, γυναίκα ταξιτζής, χορογράφος, δημοσιογράφος μητέρα, αδελφή, γιαγιά, φίλη συνεργάτης αλλά πάνω απ΄ όλα άνθρωπος. Άνθρωπος με Α κεφαλαίο με συναισθήματα κι αδυναμίες. Κι αυτή η γυναίκα είναι πραγματικά  “Πανέμορφη”, με όλες τις έννοιες που αυτό εμπερικλειει.

Για όλα αυτά αλλά και για άλλα πολλά υπεύθυνη του προγράμματος καθώς και συντονίστρια του “Make Over” είναι η  καταξιωμένη στον χώρο κ. Σόφη Χαμπιαουρίδου, η οποία ήδη ολοκλήρωσε τα πρώτα της μαθήματά με μεγάλη επιτυχία και συνεχίζει δυναμικά για τα υπόλοιπα έχοντας δίπλα της ένα αρκετά δυναμικό team, που την πλαισιώνει όπως:

Σόφη Χαμπιαουρίδου: Κινησιολογία-Ορθη Στάση σώματος-Ορθοφωνια

Χάρης Κοντός: Διατροφολόγος-Διαιτολόγος

Χριστίνα Καμένου: Ψυχολόγος

Χρυστάλω Παναγιώτου: Styling (Κέντρο Υγείας κι Ομορφιάς Αναγένεσις)

Ηλιάνα Παναγιώτου: Μακιγιάζ (Κέντρο Υγείας κι Ομορφιάς Αναγένεσις)

Yiota Art of Hair: Ειδική στην περιποίηση των μαλλιών

Ισμήνη Ευάνθη : Κινησιολογία- Ορθή Στάση Σώματος -Μοντελινγκ_ Μακιγιάζ

Μαρία Φιλίππου : Καθηγήτρια Χορού – -Γυμνάστρια-Χορογράφος

Μαρία Θεοφάνους : Καθηγήτρια Χορού -Γυμνάστρια

Συμεωνίδου Ειρήνη: Φιλόλογος-(Καθηγήτρια εκπαίδευσης του λόγου και της γλώσσας) _Αρθρογράφος

Μόνιμοι Συνεργάτες: DOMINATE STORES

                                             BEAUTY LINE

                                             PAFOS PRESS

 

Συνεχίζουμε δυναμικά για τα υπόλοιπα μαθήματα. Γιατί,”ομορφιά δεν είναι να έχεις μόνο ένα όμορφο πρόσωπο ή ένα όμορφο σώμα” αλλά να πλαισιώνεται με έξυπνο μυαλό ,καλή καρδιά και το σημαντικότερο μια υπέροχη ψυχή.!!!

Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε στην υπεύθυνη του προγράμματος κ. ΣΌΦΗ ΧΑΜΠΙΑΟΥΡΊΔΟΥ 99683089.

Δια χειρός,
Συμεωνίδου Ειρήνη
Φιλόλογος- Αρθρογράφος
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ