32.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

Η Ναταλία μιλώντας στο PafosPress ξεδιπλώνει τις σκέψεις της για το μόντελινγκ στην Πάφο

Η Ναταλία Μαυρομουστάκη απο την Πάφο με την δράση της στο χώρο του μόντελινγκ και της μόδας αλλά και την κοινωνική της προσφορά μας “αναγκάζει” συχνά να στρέφουμε τα βλέμματα μας πάνω της.

Η Ναταλία, ή Nat Princesa, όπως είναι γνωστή σε αρκετούς μέσω των Social Media πήρε την απόφαση να ξεκινήσει μια σχολή μόντελινγκ στην Πάφο. Ένα εγχείρημα για αρκετούς φιλόδοξο μέχρι και παράτολμο.

Τι λέει όμως η ίδια για αυτό και άλλα πολλά μπορείτε να διαβάσετε πιο κάτω

Η ταχύτητα σκοτώνει

Πώς αποφάσισες να ανοίξεις δική σου σχολή μόντελινγκ;

Το μόντελινγκ είναι κάτι που αγαπώ και που ασχολούμε πάνω απο 8 χρόνια Κύπρο και Ουαλλία. Μετά τη νίκη μου το 2016 στην Ουαλλία και στη συνέχεια με την ανάληψη κάποιων δουλειών σε περιοδικά, άκουγα δεξιά και αριστερά, απο όλους σχεδόν στο χώρο, ότι η Πάφος χρείαζεται μια σχολή με ένα άτομο με τις γνώσεις μου.

Φέτος η ζωή τα έφερε με τέτοιο τρόπο η ζωή που κατάφερα να δημιουργήσω το CATWALK MODELING SCHOOL.

Τι μπορεί να μάθει κάποιος απο τη σχολή αυτή;

Η σχολή δίνει ένα συνολικό πακέτο για κορίτσια και αγόρια ηλικίας 11+ που θέλουν να φωτογραφίζονται για καταστήματα, να λαμβάνουν μέρος σε επιδείξεις μόδας και μέσα απο τις βιωματικές ασκήσεις να αναπτυχθούν ως άτομα με αυτοπεποιήθηση.

Αρχές του 2018 ξεκινάμε και ομάδα για παιδάκια ετών 7-11  που στόχο θα έχει και την θετική ανάπτυξη ενός παιδιού με δεξιότητες που θα το βοηθήσουν. Ως σχολική Κοινωνική Λειτουργός έχω εμπειρία με την πρωινή μου δουλειά σε ιδιωτικό σχολείο.

Το αποτέλεσμα και οι εμπειρίες των καλλιστείων της Ουαλίας βοήθησε στο να έρθει και το θετικό αποτέλεσμα στα κυπριακά καλλιστεία για τη μαθήτρια σου Ισμήνη στο Στάρ Κύπρος;

Σαφώς και βοήθησε, ξέρω τι ακριβώς ψάχνουν οι κριτές, τι χαρακτήρες ικανότητες θέλουν απο μία νικήτρια και έτσι φρόντισα να τα μεταφέρω στη μαθήτρια της σχολής μου.

Ποιά είναι τα σχέδια σου για το 2018;

2018 , μία μεγάλη αλλαγή στη σχολή μου που ανυπομονώ να αποκαλύψω, μιά μεγάλη φιλανθρωπική επίδειξη στις 15 Άπριλιου στην Πάφο, και εθελοντισμός στην Λέσβο σε καταβλισμό προσφύγων.

Το 2016 όταν ήμουν στην Ειδωμένη άλλαξε η ζωή μου για πάντα βοηθώντας αυτούς τους ανθρώπους και είμαι έτοιμη να ξανα πάω πίσω.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ