22.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Η Νάντια Αντωνιάδου δημιουργεί …χάνοντας την αίσθηση του χρόνου

Οι χειροτεχνίες της Νάντιας Αντωνιάδου από το Δάλι ξεχωρίζουν σε χρώμα … σε φαντασία αλλά και σε πρωτοτυπία. Πρόκειται για μοναδικές κατασκευές φτιαγμένες με πολύ μεράκι και αγάπη για μια πιο όμορφη ζωή.

Το ταλέντο όπως η ίδια δήλωσε υπήρχε από πάντα … Όσο μάλιστα θυμάται τον εαυτό της ήταν με το πινέλο στο χέρι. Αυτοδίδακτη και ότι παρουσιάζει στις κατασκευές της είναι από την αγάπη της για την τέχνη.

Η καλλιτέχνης τα τελευταία χρόνια αφού τελείωσε με την ανατροφή παιδιών και του εγγονού της ασχολείται πιο εντατικά με την τέχνη της ζωγραφικής και των χειροποίητων κατασκευών. Ανάμεσα στις παραγγελίες , μπομπονιέρες, διακοσμητικά από πηλό, μέχρι πίνακες ζωγραφικής με μοναδικά τοπία, δίπλα στη φύση , ρόδια για γούρι, μικρότερα καδράκια φτιαγμένα από πηλό και κουκουβάγιες … το ιερό πουλί της σύνεσης και της σοφίας και σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία το ιερό πουλί της θεάς Αθηνάς…

Σύμβολο της φρόνησης του ελληνικού πνεύματος που συνδέεται με θρύλους και δεισιδαιμονίες λόγω του απόκοσμου ήχου της φωνής της και του γεγονότος ότι δραστηριοποιείται τη νύχτα. Κουκουβάγιες λες και είναι ζωντανές …έτοιμες να σου μιλήσουν με ένα βλέμμα μοναδικό…
Φτιάχνοντας τις κατασκευές της πολλές φορές χάνει την αίσθηση του χρόνου.
Αυτή όσο και τα αδέρφια της έχουν ταλέντο που ωστόσο απόκτησαν όχι από τους γονείς τους αλλά ίσως, όπως είπε, από κάποιο πρόγονο.
 
Η Νάντια συνεχίζει τις κατασκευές της… έτσι απλά όπως και η ίδια χαρακτηρίζεται για την απλότητα της .  Όλες οι κατασκευές της είναι εμπνευσμένες από από τη φύση, τα δέντρα, τη θάλασσα τα λουλούδια και από την αρχαιότητα.
Εμείς της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο της και κάθε καλό… δίπλα στην τέχνη της. 
Σημειώνεται πως η  Νάντια Αντωνιάδου εργάζεται μέσα από την σελίδα της στο facebook @NadiasArtGallery
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ