29.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: «Άρχισε η κόκκινη αντεπίθεση»

Τη δική του αντεπίθεση έχει ξεκινήσει ο Προμηθέας στο Πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας της ΠΟΑΣΠ. Η ομάδα του Μουτάλλου πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της καθώς επικράτησε σε ένα αμφίρροπο αγώνα της Αφροδίτης Γεροσκήπου με 3-2.

Πλέον οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην 6η θέση με 12 βαθμούς και βλέπουν τη συνεχεία του πρωταθλήματος με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Από πλευράς Προμηθέα στο Pafospress μίλησε ο τεχνικός της ομάδας Αλέξης Παπαπέτρου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η ομάδα στα τελευταία παιγνίδια έχει αρχίσει να βρίσκει το ρυθμό της. Είναι κάτι που σας αφήνει ευχαριστημένους ;

Σε όλα τα παιγνίδι μέχρι τώρα κάναμε πολύ καλές εμφανίσεις. Ήμασταν κατά κράτος καλύτεροι από τους αντίπαλους μας. Δυστυχώς λόγω ατυχίας δεν καταφέραμε να πάρουμε τους ανάλογους βαθμούς. Πιστεύω από εδώ και περά η πορεία μας θα είναι ανοδική.

Έχετε μείνει λίγο πίσω στην βαθμολογία. Είναι κάτι που σας ανησυχεί ;

Πιστεύω η ομάδα μας έχει τις δυνατότητες για να καλύψει τη διάφορα. Έχουμε αποδείξει μέσα στο γήπεδο ότι δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από καμία ομάδα. Ο κόσμος να μην ανησυχεί. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας.

Η ομάδα φέτος είναι καλύτερη ;

Πιστεύω ότι το ρόστερ έχει ενισχυθεί αρκετά. Έχουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο το όποιο όσο περνά ο χρόνος θα γίνεται καλύτερο. Το έχουμε αποδείξει με τις εμφανίσεις μας μέχρι τώρα που λόγο ατυχίας και μόνο δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους βαθμούς που δικαιούμασταν .

Ποιος είναι ο στόχος για φέτος ;

Έχω πει από την αρχή ότι ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Η ομάδα μας χει όλες της δυνατότητες για να το καταφέρει.

Κώστας Ιωάννου, αθλητικογράφος

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ