21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Η Κορυφή του Παγόβουνου [του Παναγιώτη Α. Βορκά]

Έσκασε το απόστημα που αφορά τη διαφθορά στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και η Κυπριακή κοινή γνώμη βρίσκεται και πάλι ενώπιον αποκαλύψεων που αποδομούν συθέμελα τόσο το Κυπριακό ποδόσφαιρο ειδικά αλλά και τον Κυπριακό αθλητισμό γενικότερα.

Ο πρώην διαιτητής που τώρα είναι ταυτόχρονα πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας και ταυτόχρονα ατζέντης ποδοσφαιριστών. Αν αυτό δεν είναι ασυμβίβαστο με τις ορθές πρακτικές και τους συσχετισμούς στο ποδόσφαιρο τότε δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να θεωρηθεί στοιχείο ασυμβίβαστου και εν γένει κίνδυνο διαπλοκής.

Φυσικά, εδώ που τα λέμε, κατά καιρούς είχαν ακουστεί και πάλι στοιχεία για φακέλους της UEFA με αμφιλεγόμενα δεδομένα που παρέπεμπαν σε πιθανότητα παράνομης στοιχηματικής δραστηριότητας. Αυτό, χωρίς να λαμβάνουμε ποτέ γνώση για τον εκάστοτε χειρισμό και κατάληξη της κάθε υπόθεσης.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ως εκ τούτου, η παρούσα υπόθεση και η ζέση με την οποία όλοι σπεύδουν να την αναδείξουν με αφήνει με μια δόση αμφιβολίας. Αμφιβολία για το κατά πόσο η προσπάθεια αφορά ανάδειξη της συγκεκριμένης περίπτωσης προς τέρψιν του φίλαθλου κοινού και μερική ικανοποίηση του περί δικαίου αισθήματος, αλλά περιορισμό των οποίων πιθανών αποκαλύψεων μέχρι αυτού του σημείου όπου παραμένει ελεγχόμενο και δεν μετακυλεί σε αποκαλύψεις για άλλα πιο σαθρά στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Παναγιώτης Α. Βορκάς Γενετιστής

Δημοτικός Σύμβουλος Κ. Σ. ΕΔΕΚ στον Δήμο Πάφου

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ