22.9 C
Paphos
Tuesday, April 16, 2024

Η “καλύτερη δουλειά στον κόσμο” προκάλεσε χαμό στο Facebook

‘Οταν πριν από λίγες εβδομάδες, μέλη γνωστής εταιρείας ανέβασαν στο Facebook ένα ποστ με τον τίτλο “Η καλύτερη δουλειά στον πλανήτη” ούτε οι ίδιοι περίμεναν τον χαμό που θα προκαλούσαν.

Η εταιρεία είναι η Third Home (thirdhome.com) που έχει έδρα στις ΗΠΑ, και ειδικεύεται στην ενοικίαση υπερπολυτελών εξοχικών κατοικιών σε ολόκληρο τον κόσμο και στη διοργάνωση πολυτελών διακοπών.
Η εταιρεία αναζητούσε να βρει ένα νέο ή νέα που θα εργάζονταν για την εταιρεία για 3 μήνες και θα αμοίβονταν με 10.000 δολάρια το μήνα (πάνω από 9.000 ευρώ) και η μόνη του υποχρέωση θα ήταν να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, με όλα του τα έξοδα να είναι πληρωμένα και να μείνει στα πιο χλιδάτα σπίτια αξίας εκατομμυρίων ευρώ και να ανεβάζει βιντεάκια και ποστ στα social media όπου θα περιγράφει την εμπειρία του.
Μάλιστα ο τυχερός ή η τυχερή υποψήφια, θα μπορούσε να έχει μαζί του/της και κάποιο οικείο του πρόσωπο για παρέα (σύντροφο, φίλο/η, συγγενή) μόνο που η εταιρεία δεν αναλαμβάνει να πληρώσει τα δικά του έξοδα για τις μετακινήσεις και τα ταξίδια.
Φυσικά και έγινε χαμός με τις αιτήσεις (έπρεπε να στείλεις το βιογραφικό σου και ένα βιντεάκι σου) να πέφτουν βροχή, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι της εταιρείας να αναγκαστούν να μπλοκάρουν προσωρινά το προφίλ της εταιρείας στο Facebook.
Πάντως η εταιρεία συνεχίζει να δέχεται αιτήσεις για τη θέση, μέχρι και τις 30 Μαρτίου, αν και οι υποψήφιοι, μέχρι την περασμένη εβδομάδα, έχουν ξεπεράσει τις 20.000!

Η ταχύτητα σκοτώνει

Πηγή: mag.sigmalive.com

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ