23.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Η καλλονή από την Πάφο μας ανοίγει την καρδιά της – “Θεωρώ πως μου άξιζε μια καλύτερη θέση”

"Θεωρώ, χωρίς βέβαια να ακυρώνω την αξία των κοριτσιών, που κατέκτησαν αυτούς τους τίτλους γιατί τις σέβομαι και τις εκτιμώ πολύ, πως θα μου άξιζε μία καλύτερη θέση".

Η Ισμήνη Ευάνθη από την όμορφη Τάλα της Πάφου είναι πλέον ανάμεσα στις εστεμμένες καλλονές της Κύπρου και ένα από τα ομορφότερα κορίτσια που πέρασαν από τον διαγωνισμό Σταρ Κύπρος.
Η Ισμήνη μιλώντας στο PafosPress.com, μας μιλάει για την εμπειρία της, τη νίκη της αλλά και για το αν πίστευε ότι θα είναι μια από τις νικήτριες… Γιατί την ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων έδειξε λίγο απογοητευμένη; Θεωρεί ότι υπήρξαν αδικίες μέσα στο διαγωνισμό και ποια κοπέλλα πιστεύει ότι θα έπρεπε να είναι μέσα στον τελικό και ίσως και στους τίτλους;
Είσαι πλέον και επίσημα μια από τις ομορφότερες κοπέλες του νησιού μας. Πώς αισθάνεσαι σήμερα μετά τη στέψη σου ως πρώτη αναπληρωματική Στάρ Κύπρος;
Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη αλλά συνάμα και πάρα πολύ περήφανη που κατάφερα να κατακτήσω έναν από τους τίτλους ομορφιάς σ’αυτό το διαγωνισμό για την ανάδειξη της Σταρ Κύπρου 2017…
Περίμενες ότι θα ήσουν μέσα στις νικήτριες;
Ναι, μπορώ να πω ότι το περίμενα και το προσδοκούσα διότι κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού πιστεύω, πως έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό και συνεχώς έδινα βαρύτητα στις υποδείξεις των κριτών και live με live γινόμουνα ολοένα και καλύτερη.
Την βραδιά του τελικού με την ανακοίνωση του ονόματός σου ως 1η αναπληρωματική φάνηκες λίγο δυσαρεστημένη. Περίμενες ίσως να ήσουν εσύ η Στάρ Κύπρος;
Κοιτάξτε για να είμαι ειλικρινής είχα λίγο απογογοτευτεί κι εγώ, όπως και η οικογένειά μου αλλά και οι άνθρωποι που με στήριζαν από την αρχή μέχρι το τέλος. Θεωρώ, χωρίς βέβαια να ακυρώνω την αξία των κοριτσιών, που κατέκτησαν αυτούς τους τίτλους γιατί τις σέβομαι και τις εκτιμώ πολύ, πως θα μου άξιζε μία καλύτερη θέση. Γιατί πίστεψα πάρα πολύ στον εαυτό μου, έδωσα από το πρώτο live τον καλύτερό μου εαυτό και κέρδισα άτομα που έγιναν θαυμαστές μου και μου αποδείκνυαν από την πρώτη στιγμή την αγάπη τους και το κάνουν ακόμη και τώρα.Βέβαια αυτό σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί το γεγονός ότι πήρα έναν από τους τίτλους και κατάφερα να κάνω περήφανη την Πάφο μας.
Θεωρείς τα αποτελέσματα δίκαια; Υπάρχει κάποιο κορίτσι που πιστεύεις ότι αδικήθηκε και άξιζε όχι μόνο μια θέση στον τελικό αλλά ίσως και τίτλο;
Τα αποτελέσματα είναι σεβαστά. Εαν είναι δίκαια ή άδικα δεν πιστεύω πως είμαι σε θέση εγώ να το κρίνω αυτό. Απλά θεώρησα σωστό σαν ειλικρινής άνθρωπος και ευθύς, να εκφράσω αυτό που αισθάνθηκα την βραδιά του διαγωνισμού.
Σίγουρα δεν είμαι σε θέση να το κρίνω αυτό αλλά σαν προσωπική μου άποψη, πιστεύω πως ναι η Ραφαηλία Ματσεντίδη άξιζε σίγουρα να πάρει κάποιο από τους τίτλους στον τελικό, αφού διαθέτει όλα όσα χρειάζεται ένα μοντέλο και συνδιάζει εξίσου ομορφιά και μυαλό.
Πώς θα αξιοποιήσεις τον τίτλο σου;
Θα ήθελα η αλήθεια είναι να εκμεταλλευτώ στο έπακρον τη διάκρισή μου αυτή, κάνοντας περήφανους πρώτα από όλους τον εαυτό μου και την οικογένειά μου, που πίστεψαν τόσο πολύ σε εμένα και με στήριξαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του διαγωνισμού αλλά και τους συγγενείς, φίλους, κολλητούς και γνωστούς για την απεριόριστη αγάπη και στήριξή τους. Για όλους αυτούς λοιπόν θα ήθελα να φανώ αντάξια του τίτλου μου και να τον θεωρήσω ως αρχή της καριέρας μου στον χώρο της ομορφιάς.
Θα παρότρυνες τα νέα κορίτσια με όνειρο το μόντελινγκ να λάβουν μέρος σε ένα τέτοιο διαγωνισμό;
Σαφέστατα, θα παρότρυνα τα νέα κορίτσια να λάβουν μέρος σε ένα τέτοιο διαγωνισμό γιατί είναι ένα υπέροχο ταξίδι μέσω του οποίου αποκτάς ποικίλες εμπειρίες και παίρνεις πολλά θετικά. Καθώς, έρχεσαι σε επαφή γνωρίζοντας αρκετά σημαντικά πρόσωπα του χώρου και σου ανοίγονται νέοι ορίζοντες και μπορείς να πάρεις το εισιτήριο για να καταξιωθείς επαγγελματικά.
Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;
Θα ήθελα και ευελπιστώ να δημιουργήσω κάποιες σημαντικές συνεργασίες, που θα μου επιφέρουν ένα αξιόλογο αποτέλεσμα και με την πάροδο του χρόνου να καταφέρω να αναδειχθώ στο χώρο του θεάματος. Προσδοκώ βέβαια παίρνοντας τα σωστά εφόδια μελλοντικά να ανοίξω και τη δικιά μου σχολή μόντελινγκ, ευελπιστώντας να μεταδώσω όλες μου τις εμπειρίες και γνώσεις σε άτομα που θά ήθελαν να ενασχοληθούν σοβαρά με αυτό το χώρο.
Με τι θα ήθελες να ασχοληθείς επαγγελματικά;
Επαγγελματικά θα ήθελα να ενασχοληθώ με την αισθητική, μιας κι είναι αυτό που επέλεξα να σπουδάσω, καταφέρνοντας να γίνω μια γνωστή αισθητικός στην πόλη μου αλλά ταυτόχρονα να ασχολούμαι παράλληλα και με το χώρο του μόντελινγκ, που τόσο πολύ αγαπάω από μικρή.
Που θα ήθελες να αφιερώσεις αυτό τον τίτλο;
Τον τίτλο μου τον αφιερώνω πρώτα πρώτα σε ένα πολύ σημαντικό μου πρόσωπο, που χάσαμε από την επάρατη νόσο του καρκίνου τον παππού μου Γεώργιο Παπίρη Συμεού, που σίγουρα θα ήταν πολύ περήφανος για εμένα.. Στην οικογένειά μου, στους γονείς, στον αδερφό μου, στη γιαγιά αλλά και στην αγαπημένη μου ξαδέρφη, στους συγγενείς, στους φίλους μου αλλά και τους γνωστούς, που πίστεψαν σε εμένα από την πρώτη στιγμή, με στήριξαν και με υποστήριξαν δίνοντας μου θάρρος και δύναμη να συνεχίζω δυναμικά κι αποφασιστικά σε κάθε live και να γίνομαι ολοένα και καλύτερη καταφέρνοντας να φέρω ένα από τα στέμματα στην Πάφο μας και να αναδειχθώ ως η πρώτη αναπληρωματική Σταρ Κύπρος 2017.
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ