17.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

Η ζέστη θέλει χιούμορ: 5 πασίγνωστοι Παφίτες απαντούν στις 3 Παφίτισσες με νέα φωτογραφία

Η ζωή θέλει χιούμορ και ειδικά τώρα που το Καλοκαίρι “έσβηξε τα δόντια του” και η ζέστη έγινε ανυπόφορη λίγη δροσιά είναι πάντα καλοδεχούμενη.


Χθες με το άρθρο μας Έσφιξαν οι ζέστες και τα “πέταξαν” οι τρεις Παφιτισσες (ΦΩΤΟ) επικράτησε ένας …χαμός απο σχόλια θετικά και αρνητικά για να είμαστε και ειλικρινείς.

Η αλήθεια είναι ότι μια ιστοσελίδα με νεάνική διάθεση όπως το PafosPress.com δεν μπορεί να γράφει μόνο ειδήσεις για την πολιτική και την επικαιρότητα αλλά και κάποια (δεν είναι και πολλά) gossip, κους κους και lifestyle θέματα που όπως αποδεικνύεται, απο τις μετρήσεις, έχουν το κοινό τους και μάλιστα δεν είναι μικρό. Όσους παρελπίδα ενοχλούν αυτά τα δημοσιεύματα, όπως τόσα και τόσα, απλά μπορούν να τα αγνοούν και να προχωρούν “αναίμακτα” πιο κάτω 🙂 .

Η ταχύτητα σκοτώνει

Πάντως σήμερα σηκώνοντας το γάντι μια ανδρική “τρελλοπαρέα”, ιδιαίτερα γνωστών συμπολιτών μας, τρολάροντας με τον πιο έξυπνο και χιουμορίστικο τρόπο τη χθεσινή φωτογραφία όπου τα τρία μοντέλα απο την Πάφο “τα πέταξαν όλα” μας έστειλαν σήμερα μια αντίστοιχη όπου εβρισκόμενοι σε μια ερημική παραλία της Πάφου ποζάρουν κατά παρόμοιο τρόπο. 

Είπαμε η ζωή θέλει διασκέδαση και η ζέστη χιούμορ. Ας μην ξεχνάμε είναι ντάλα Καλοκαίρι και ο 15 Αυγουστος έφτασε όπου νάναι.

Στη φωτογραφία διακρίνεται η πίσω όψη του ντράμμερ Ανδρέα Χριστοφή, του “κομπιουτεράκια”-hacker Γιάννη Χρυσάνθου, του μουσικού-τραγουδιστή Αλέξη Χαραλάμπους, του επίσης τραγουδιστή και μουσικού Λεωνίδα Αγαπίου και του μάνατζερ του Noir Tapas& Bar Γιάννη Κόκκινου. Χρέη φωτογράφου είχε ο αρχιτέκτονας Αλέξανδρος Κόκκινος. 

Καλό Καλοκαίρι!

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ