21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Η ενδυνάμωση της συνεργασίας με την Ινδία στο επίκεντρο συνάντησης στο ΕΒΕ Πάφου

Με σκοπό την ενδυνάμωση των σχέσεων Κύπρου και Ινδίας, για το κοινό συμφέρον, η Εκτελεστική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Πάφου, συναντήθηκε με τον Ύπατο Αρμοστή της Ινδίας στην Κύπρο‏, Ravi Bangar.

Μετά τη συνάντηση ο Ύπατος Αρμοστής της Ινδίας είπε ότι σκοπός μας, “είναι να δυναμώσουμε τις σχέσεις με την Πάφο και τη Κύπρο γενικότερα”.

Αναφέρθηκε και στην επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΕΒΕ Πάφου στην πόλη Bangaloe της Ινδίας στο περιθώριο της οποίας έγιναν συναντήσεις, επιχειρηματικά φόρουμ και σεμινάρια.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο Ινδός διπλωμάτης, καταλήγοντας, είπε, ότι σκοπός μας είναι η ενδυνάμωση των σχέσεων των δύο λαών για το κοινό συμφέρον.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου, Ανδρέας Δημητριάδης, είπε ότι στο πλαίσιο της πολύ παραγωγικής συνάντησης, συζητήθηκαν τρόποι και μεθοδολογίες για την προώθηση των εμπορικών σχέσεων της Κύπρου και της Πάφου, ειδικότερα, με την Ινδία.

Πρόσθεσε ότι, μεταξύ άλλων, εξετάστηκαν τρόποι προσέλκυσης φαρμακοβιομηχανιών στην Πάφο λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι υπάρχει συγκεκριμένο ενδιαφέρον από εταιρείες προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο κ. Δημητριάδης είπε ότι κατά τη συνάντηση συζητήθηκε και η δυνατότητα της δημιουργίας “Indian Desk” στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου ώστε να προωθήσει τις σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών αλλά παράλληλα να δίδει και πληροφορίες οι οποίες θα υποβοηθήσουν στην βελτίωση και στην αύξηση του εμπορίου μεταξύ των δύο πλευρών.

Πηγή: ΚΥΠΕ
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ