20.9 C
Paphos
Sunday, April 28, 2024

Η Αφροδίτη και ο Μαραθώνιος…

Ο Μαραθώνιος που διοργανώνεται στην Πάφο τα τελευταία χρόνια έχει γίνει θεσμός για μικρούς και μεγάλους. Η Κυριακή της 4ης Μαρτίου θα είναι μια όμορφη μέρα για την Πάφο μας καθώς πλήθος κόσμου θα συγκεντρωθεί στο Μεσαιωνικό Κάστρο για να τρέξει και να προσφέρει και για ένα καλό σκοπό.

Με αυτό το σκεπτικό και προάγωντας την υγεία, την ευεξία και το πνεύμα ομαδικότητας και άμιλλας η Aphrodite Aroma συμμετέχει για πρώτη φορά στον Μαραθώνιο με μια αρκετά μεγάλη ομάδα 55 ατόμων που θα καλύψουν την απόσταση των 5 χιλιομέτρων, ενώ δύο πρώην μέλη του Ρωσικού στρατού θα καλύψουν την απόσταση του ημιμαραθωνίου.

Το θετικό είναι ότι την ομάδα απαρτίζουν όχι μόνο ενήλικες αλλά και αρκετοί μαθητές που πήραν την πρωτοβουλία να εγγραφούν μαζί με τις οικογένειές τους. «Θέλουμε να είναι ένα όμορφο πρωινό για όλους τους συμμετέχοντες. Ένα πρωινό όπου η κάθε οικογένεια θα έχει την ευκαιρία να περάσει χρόνο μαζί, έξω στη φύση κάνοντας γυμναστική και περνώντας ωραία για ένα καλό σκοπό» δηλώνει ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κος. Γρηγόρης Ιορδανίδης. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ποσό της εγγραφής των 55 συμμετεχόντων το ανέλαβε και το κάλυψε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κύριος Ρίτσαρντ Ρίντεμαν ο οποίος ήθελε να συμβάλει με τον δικό του τρόπο στο σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός της πόλης μας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όλοι οι συμμετέχοντες της ομάδας της Aphrodite Aroma θα συμμετέχουν με μπλουζάκια τα οποία και θα τους παρέχει η εταιρεία ενώ στόχος είναι την ημέρα του Μαραθώνιου να συγκεντρώσουν άλλα 45 άτομα για να καταφέρουν να βγάλουν την #selfie100 όπως μας ανέφεραν.

Ως εκ τούτου όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει ως εθελοντής στο πλευρό των δρομέων της Aphrodite Aroma και να παραλάβει το μπλουζάκι του και να είναι μέρος της μεγάλης selfie μπορεί να επικοινωνήσει με την κα. Πάολα Χατζηλαμπρή στο 99549424 η οποία και συντονίζει τους δρομείς και την ομάδα.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες και να υποσχεθούμε ότι θα είμαστε στο τέρμα για να τους χειροκροτήσουμε και να τους επευφημήσουμε.

Τέλος να αναφέρουμε ότι η Aphrodite Aroma είναι το πρώτο online κατάστημα αρωμάτων με περισσότερα από 3000 επώνυμα γυναικεία και ανδρικά αρώματα και με τιμές μέχρι και 60% πιο κάτω από τις υπάρχουσες τιμές στα καταστήματα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.aphroditearoma.com και στο τηλέφωνο 77 777 188.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ