16.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Η Αυγούστα Φακοντή είναι η μόνη Παφίτισσα που διεκδικεί θέση στο Εκτελεστικό του ΔΗΚΟ

Μια δυναμική γυναικεία παρουσία με κοινωνικές ευαισθησίες και ενδιαφέροντα κυρίως στα θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η Αυγούστα Φακοντή απο την Πάφο διεκδικεί μια θέση στο Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗΚΟ.

Η Αυγούστα μέσα από τη δράση της τα τελευταία χρόνια κατάφερε όχι μόνο να κερδίσει την κοινή γνώμη αλλά και το κομματικό σύνολο του Δημοκρατικού Κόμματος αφού κυριολεκτικά κοσμεί με το όνομά της τα σώματα του ΔΗΚΟ.

Νεαρή κοπέλα, δραστήρια δικηγόρος τα τελευταία 16 χρόνια, μητέρα ενός τετράχρονου αγοριού, γέννημα θρέμμα της Πάφου έχει όλα το πακέτο και τα φόντα να συμβάλει με τη δράση της στη περαιτέρω βελτίωση των θέσεων του κόμματος της για μια καλύτερη και πιο δίκαιη κοινωνία.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η Αυγούστα κρατώντας χαμηλούς τόνους και χωρίς τυμπανοκρουσίες εργάζεται σκληρά για την εκλογή της στο Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗΚΟ και ως η μόνη εκπρόσωπος του ωραίου φύλου που διεκδικεί από την Επαρχία Πάφο μια από τις πολυπόθητες θέσεις αναμένεται να τύχει της καθολικής στήριξης των μελών του κόμματος και στην Πάφο και σε όλη την Κύπρο.

Η Αυγούστα Φακοντή σπούδασε Νομική στο Λάνκαστερ της Αγγλίας με μεταπτυχιακό στο Ευρωπαϊκό και Διεθνές Δίκαιο. Διετέλεσε μέλος της Επαρχιακής Επιτροπής ΔΗΚΟ Πάφου και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Επίσης είναι συγγραφέας βιβλίου με θέμα την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Σίγουρα αξίζει και με το παραπάνω τη στήριξη των μελών του ΔΗΚΟ.

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ