17.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

Η Αναστάζια αποχαιρετά το ΠΑΦΟΣ 2017 για τον πιο σημαντικό λόγο!!!

Μια απρόσμενη για μας, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αποχώρηση από το Πάφος 2017 μας γνωστοποιήθηκε μόλις πριν από λίγο…

Η αγαπημένη Αναστάζια Αναστασίου χρόνια τώρα συνεργάτης του θεσμού με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι με μεγάλη συγκίνηση αποχωρεί από το Πάφος2017 αφού ένα νέο ταξίδι για την ίδια ξεκινά και μάλιστα το πιο σημαντικό αφού σύντομα πρόκειται να γίνει μανούλα.

Συγκεκριμένα η Αναστάζια αναφέρει τα πιο κάτω:

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αγαπητοί συνεργάτες,

Διασχίζοντας μια μεγάλη πορεία στον Οργανισμό Πάφος2017 από τον Μάρτιο του 2015, ήρθε η στιγμή που πρέπει να σας αποχαιρετίσω αφού αυτή είναι η τελευταία μου εβδομάδα στον Οργανισμό.

Το επαγγελματικό μου ταξίδι τελειώνει εδώ, αφού σύντομα αρχίζει ένα άλλο προσωπικό, της μητρότητας, το οποίο είναι υπεράνω και δεν μου επιτρέπει να ολοκληρώσω τον πολιτιστικό αυτό θεσμό που τόσο αγάπησα και πίστεψα!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όσους πίστεψαν σε εμένα και στον Οργανισμό και μας στήριξαν σε αυτήν την γεμάτη εμπειρίες διαδρομή.

Με μεγάλη συγκίνηση σας χαιρετώ και εύχομαι κάθε προσωπική και επαγγελματική ευτυχία στον κάθε ένα από εσάς! Ευελπιστώ ότι οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά!!

Στο επανιδείν…

Αγαπημένη Αναστάζια εμείς εδώ στο PafosPress.com αλλά και οι αναγνώστες μας σου ευχόμαστε τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μας! Ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία για το καλό της Πάφου!!! Υπήρξες πολύ σημαντικός συνεργάτης και ευχόμαστε το ταξίδι της μητρότητας να είναι όμορφο και να το απολαύσεις!!!

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ