19.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Νικολέττα Φουλίδου: Η Παφίτισσα συγγραφέας που γράφει για την “αγάπη που χόρευε στις φλόγες”

Η συγγραφέας Νικολέττα Φουλίδου και οι εκδόσεις iWrite σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος με τίτλο:

«Η αγάπη χόρευε στις φλόγες»

Την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017, στις 7:30 μ.μ. στην αίθουσα αμφιθεάτρου της Τεχνικής Σχολής Πάφου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Ευδοκία Πέτρου, Φιλόλογος, και η Μαρία Παναγιώτου, Λειτουργός  Νεολαίας σε κοινωνικά και εκπαιδευτικά θέματα, Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια και Αρθρογράφος.

Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Πρόκειται για ένα αισθηματικό μυθιστόρημα.

Πρωταγωνίστρια είναι η Μαρίνα, ένα κορίτσι που πολύ νωρίς αναγκάζεται να βιώσει τον πόνο, την απογοήτευση, την απώλεια… Όμως σε κάθε δύσκολη στιγμή και σε κάθε εμπόδιο της μοίρας βρίσκει τη δύναμη να σταθεί στα πόδια της και να συνεχίσει.

Δίπλα της έχει ανθρώπους που τη λατρεύουν, άλλοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία προς όφελός τους και άλλοι που αναγκάζονται να την αφήσουν… Όμως η δύναμη που κρύβει στην ψυχή της είναι μεγάλη, τόση που ούτε η ίδια το φανταζόταν…

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Νικολέττα Φουλίδου γεννήθηκε στην Πάφο, όπου διαμένει σήμερα με τον σύζυγό της. Ακολούθησε φιλολογικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, αποφοιτώντας από το τμήμα Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών. Τα τελευταία χρόνια παραδίδει φιλολογικά μαθήματα σε παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου. Το έργο της «Η αγάπη χόρευε στις φλόγες» αποτελεί το πρώτο της μυθιστόρημα.

www.fotolarko.com.cy
www.fotolarko.com.cy

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ