23.9 C
Paphos
Friday, May 3, 2024

Η Άντρη κινδύνεψε να καεί ζωντανή στο όχημά της- Τώρα ψάχνει να βρει τον άνθρωπο που την έσωσε

Έζησε μια περιπέτεια η οποία ευτυχώς είχε αίσιο τέλος όμως μπορούσε και να εξελιχθεί σε τραγωδία. Η Άντρη Γρηγορίου από την Πάφο περιγράφει στο PafosPress.com την τρομακτική εμπειρία που έζησε όταν είδε το όχημά της να παίρνει φωτιά από μπροστά στην μηχανή και πυκνοί καπνοί να το τυλίγουν σε κλάσματα δευτερολέπτων.

“Το Σάββατο το βράδυ, μας εξηγεί, κατευθυνόμουν προς τη Λάρνακα και ενώ βρισκόμουν στον αυτοκινητόδρομο ξαφνικά πήρε φωτιά το αυτοκίνητό μου. Βρισκόμουν στον αυτοκινητόδρομο κάπου στο σημείο που είναι η έξοδος προς τη Λεμεσό όταν ξαφνικά άσπροι καπνοί έρχονταν από το μπροστινό μέρος της μηχανής προς τα μέσα.
Για να είμαι ειλικρινής άναψε προηγουμένως μια λάμπα στο όχημα όμως δεν της έδωσα τη σημασία που έπρεπε και μετά από αρκετή ώρα ξέσπασε η φωτιά, αναφέρει η κυρία Γρηγορίου στο PafosPress.com.
Πανικοβλήθηκε και δεν ήξερα τι να κάνω και ευτυχώς εκείνη τη στιγμή σταμάτησε ένας περαστικός και με βοήθησε, άνοιξε τη μηχανή και έμεινε στο σημείο μέχρι να έρθει βοήθεια και φυσικά η ασφάλεια του αυτοκινήτου.
Πάνω στη σύγχυση μου δεν πρόλαβα καλά καλά να τον ευχαριστήσω που στην ομολογουμένως σοκαριστική αυτή εμπειρία βρέθηκε στο σημείο την κατάλληλη ώρα για να με βοηθήσει.
Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ήταν από τη Συρία και τον έλεγαν Μιχάλη. Δεν μιλούσε καν ελληνικά. Αν κάποιος μπορεί να γνωρίζει ποιος είναι ή αν ο ίδιος ενημερωθεί για αυτό το άρθρο θα ήθελα πάρα πολύ να έρθει σε επικοινωνία μαζί μου για να τον ευχαριστήσω που μου έσωσε τη ζωή.
Το αυτοκίνητο υπέστη αρκετές υλικές ζημιές, η μηχανή καταστράφηκε, συμπληρώνει η κυρία Γρηγορίου αλλά εκείνο που έχει σημασία είναι ότι εγώ είμαι καλά στην υγεία μου έστω και αν προς στιγμής λαχτάρισα και φοβήθηκα για τη ζωή μου.
Ευτυχώς υπάρχει ακόμη ανθρωπιά και ανάμεσά μας βρίσκονται καλοί άνθρωποι που σταματάνε στο δρόμο να βοηθήσουν έναν άγνωστο που μπορεί να τους χρειαστεί, καταλήγει η Άντρη Γρηγορίου.
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ