22.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

Η άγνωστη λίμνη της Πέγειας και το μαγευτικό χρυσό ηλιοβασίλεμά της- ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Οδηγώντας στην οδό Σπύρου Κυπριανού στην Πέγεια, απο το Δημοτικό Στάδιο Πέγειας προς τα κάτω που ενώνεται κάθετα με την κεντρική λεωφόρο Μιχαλάκη Κυπριανού, στα δεξιά αν είσαι τυχερός, θα διακρίνεις τη τεχνητή υδατοδεξαμενή ανοικτού τύπου του Τμήματος Υδάτων.

Μια δεξαμενή η οποία κατασκευάστηκε όταν έγινε το μεγάλο υδατικό δίκτυο Πάφου και που σήμερα χρησιμοποιείται για να καλύψει τις αρδευτικές ανάγκες της …γεωργικής Πέγειας.

Ο χώρος περιφραγμένος όμως με ελάχιστες, εως καθόλου, φωτογραφικές γνώσεις και ένα καλό κινητό μπορείς να αποθανατίσεις αυτό το χρυσό και ακαταμάχητο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Πέγειας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στο κάδρο αναπόφευκτα λόγω της βλάστησης θα περιλάβεις, θες δεν θες, τις φυλλωσιες των δέντρων και “μοιραία” η ήρεμη αντανάκλαση θα σε αποζημιώσει στο έπακρο με το μοναδικό αποτέλεσμα της σημερινής μας φωτογραφίας. Αν είσαι και λίγο τυχερός μπορεί να πετύχεις τα παιχνιδίσματα του ουρανού με τις πινελιές των συννέφων να σου συνθέσουν ακόμη πιο ονειρικά τη ζωγραφιά.

Μαγεία και Παράδεισος η Πάφος!

Φτάνει να την αγαπήσεις αρκετά, τόσο που στην επόμενη σου βόλτα, όπου και αν αυτή είναι, θα βρεις εκείνες τις ειδικές συντεταγμένες του σωστού τοπίου για να φωτογραφίσεις.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ