21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Ηλιόλουστος ο καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας

Χαλαρή βαροβαθµίδα επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κατά διαστήµατα. Νωρίς το πρωί πιθανό να παρατηρείται τοπική οµίχλη και χαµηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, που σταδιακά θα διαλυθούν. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως θαλάσσιοι, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και γύρω στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη ή οµίχλη και χαµηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια µέχρι νότιοι, ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, το απόγευµα, που στα ορεινά δυνατό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα. Νωρίς το πρωί πιθανό να παρατηρείται τοπική οµίχλη και χαµηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, που σταδιακά θα διαλυθούν.

Την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ την Πέµπτη θα παρατηρούνται και παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία αναµένεται να σηµειώσει µικρή άνοδο την Πέµπτη, για να κυµανθεί στα ίδια επίπεδα την Παρασκευή, παραµένοντας πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου ήταν 12 εκατοστά.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ