22.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Ευχάριστα νέα για χιλιάδες διαβητικούς ασθενείς

"Μέσα στο Σεπτέμβριο θα είναι διαθέσιμα τα νέα μηχανάκια μέτρησης ζακχάρου...!", τονίζει ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους χιλιάδες διαβητικούς, αφού μέσα στον Σεπτέμβριο αναμένεται να διατεθούν τα νέα μηχανάκια μέτρησης ζακχάρου.

Ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Διαβητικού Συνδέσμου Πάφου Ματθαίος Ιεροκηπιώτης τονίζει χαρακτηριστικά: “Ένα πάγιο αίτημα αλλά και απαίτηση του Διαβητικού κόσμου είναι η διάθεση στους χιλιάδες διαβητικούς ανά την Κύπρο καινούργιων συσκευών ακριβείας μέτρησης γλυκόζης, αφού δεν είναι μυστικό ότι τα υφιστάμενα δεν είχαν δικαιώσει τις προσδοκίες αυτών που τα επέλεξαν.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Από την επίσημη ενημέρωση που έχουμε πάρει τα νέα μηχανάκια ακριβείας με πιστοποιητικό isso έχουν παραληφθεί στην  Κύπρο και πολύ σύντομα, μέσα στον Σεπτέμβριο θα είναι διαθέσιμα, για να βοηθήσουν τον κόσμο που πραγματικά τα έχει ανάγκη”.

Και συνεχίζει ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης: “Ως Παγκύπριος Διαβητικός Σύνδεσμος, ευχαριστούμε την κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας, για την επίλυση ενός σοβαρού προβλήματος, το οποίο θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα ανακουφίσει χιλιάδες διαβητικούς. Εκείνο που απομένει είναι η εκπαίδευση των νοσηλευτών στη χρήση τους και η άμεση διάθεσή τους”.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ