22.9 C
Paphos
Thursday, April 18, 2024

Πετυχημένη και φέτος η Χοροεσπερίδα του Ευαγγελισμού [φωτογραφίες]

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και ανθρώπινο κλίμα η διεύθυνση και το προσωπικό του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός πραγματοποίησαν και φέτος την ετήσια χοροεσπερίδα τους την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου. Η όλη εκδήλωση ήταν μια καλή ευκαιρία για τους συντελεστές του Ευαγγελισμού να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν μακριά από τις απαιτητικές συνθήκες εργασίας που απαιτεί ο χόρος της Υγείας.

Σε ένα ζεστό περιβάλλοv διεύθυνση, γιατροί, νοσηλευτές αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό μαζί με τις οικογένειές και τα αγαπημένα τους πρόσωπα χόρεψαν και διασκέδασαν με τη ψυχή τους μέχρι τις πρωϊνές ώρες.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στο πλαίσιο της όμορφης και εορταστικής αυτής συνάντησης οι διευθυντές του Νοσοκομείου ευχήθηκαν σε όλους μια καλή και παραγωγική χρονιά, με υγεία σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο για τον καθένα αλλά και Ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Υγείας Κώστας Κωνσταντίνου ο οποίος στο δικό του χαιρετισμό συνεχάρει τους συντελεστές του Ευαγγελισμού για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουν στον τομέα της Υγείας ενώ ευχήθηκε σε όλους υγεία και να συνεχίσουν το ίδιο καλά και φέτος.

Κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης επιδόθηκαν τιμητικές πλακέτες σε μέλη του προσωπικού για τη πολυετή προσφορά τους.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ