22.9 C
Paphos
Monday, May 6, 2024

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΔΩΡΑ: Εταιρική συνεργασία PafosPRESS με την STAZO FASHION

Σε μια σημαντική εταιρική συνεργασία/ συμφωνία προχώρησε το PafosPRESS.com η πρώτη σε επισκεψιμότητα σελίδα στην Πάφο με την σπουδαία εταιρεία ένδυσης και υπόδυσης 100% παφίτικων συμφερόντων, SΤΑΖΟ Fashion, η οποία διατηρεί τέσσερα καταστήματα στο Kings Avenue Mall και τη λεωφόρο Ποσειδώνος στην Κάτω Πάφο εκπροσωπώντας τις μεγαλύτερες ετικέτες στον κόσμο της μόδας. 


Οι αναγνώστες της σελίδας μας θα έχουν την ευκαιρία, με αφορμή τη συγκεκριμένη συμφωνία, μέσα απο κοινούς διαγωνισμούς του PafosPRESS.com και της SΤΑΖΟ Fashion να κερδίζουν προϊόντα ένδυσης και υπόδυσης απο τις εγνωσμένου φήμης μάκρες που η SΤΑΖΟ Fashion εκπροσωπεί στην Πάφο.

Lacoste, Tommy Hilfiger, Jack & Jones and Only περιμένουν να γίνουν δικά σας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η STAZO Fashion στο FACEBOOK

Ταυτόχρονα οι αναγνώστες του PafosPRESS.com σε προκαθορισμένες ημερομηνίες που θα αναακοινώνονται έγκαιρα, εκτός περιόδων εκπτώσεων, θα μπορούν να απολαμβάνουν συγκεκριμένα “κομμάτια” τα οποία θα παρέχει, ειδικά και αποκλειστικά για τους αναγνώστες του PafosPRESS.com, η STAZO Fashion σε προνομιακές τιμές και ειδικές προσφορές με μειωμένο κόστος.

Τέλος, στα πλαίσια της πιο πάνω εταιρικής συμφωνίας η STAZO Fashion αναλαμβάνει την χορήγηση ένδυσης για σκοπούς δημόσιων προβολών σε εκδηλώσεις και τηλεοπτικές εμφανίσεις των συντελεστών του PafosPRESS.com.

Προχωράμε μπροστά, με συνεργασίες με τους καλύτερους, γιατί και οι αναγνώστες μας ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ