17.9 C
Paphos
Tuesday, April 16, 2024

Εργασίες χάραξης οριζόντιας σήμανσης στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Παρασκευή 18/10/2019, μεταξύ των ωρών 09:30 – 15:30, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου με κατεύθυνση προς Πάφο, από την έξοδο Αγ. Συλά μέχρι την έξοδο προς Φράγμα Κούρρη, θα διεξάγονται εργασίες χάραξης οριζόντιας σήμανσης.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει εναλλάξ η μια λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό σε μήκος 1000μ. περίπου και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ