21.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Επιχειρηματική Αποστολή Επιμελητηρίων Φλώρινας, Κοζάνης & Επιμελητηρίου Πάφου 

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου, ανακοινώνει ότι τα Γραφεία του ΕΒΕ Πάφου θα επισκεφτεί 35 μελής εμπορική αποστολή από τα Επιμελητήρια Φλώρινας και Κοζάνης με σκοπό την πραγματοποίηση επιχειρηματικών συναντήσεων B2B και εκδήλωση γευσιγνωσίας με εδέσματα και γλυκά των περιοχών Φλώρινας και Κοζάνης, χρησιμοποιώντας τοπικά προϊόντα.

Στο πλαίσιο των  επιχειρηματικών  συναντήσεων που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018 ενώ την Παρασκευή 11 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση γευσιγνωσίας καθώς και παρασκευή ειδών ζαχαροπλαστικής από εξειδικευμένο Σέφ τόσο τοπικών όσο και ελληνικών προϊόντων.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι, προστίθεται στην ανακοίνωση,  η γνωριμία και η σύναψη εμπορικών σχέσεων μεταξύ των επιχειρήσεων  ενισχύοντας την εξωστρέφεια στο μέγιστο δυνατό βαθμό και εμβαθύνοντας τις σχέσεις μεταξύ των επιχειρηματιών Ελλάδας και Κύπρου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι 35 επιχειρήσεις, όπως αναφέρεται, δραστηριοποιούνται στους τομείς των τροφίμων, παραδοσιακών προϊόντων, ζαχαροπλαστικής και γλυκών, οπωροκηπευτικών, ζυμαρικών, γαλακτοκομικών, μανιτάρια του δάσους, τροφίμων, κρασιών, αρτοσκευασμάτων, χονδρικό εμπόριο, αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, μαρμάρων και πετρωμάτων, τεχνικών έργων, κουφωμάτων αλουμινίων, και άλλων σχετικών προϊόντων.

Επίσης δραστηριοποιούνται στους τομείς των ξύλινων και μεταλλικών κατασκευών, πλέγμα περίφραξης, μηχανολογικές εργασίες, φωτισμό οδών και τεχνικών έργων, τουρισμό και άλλων δραστηριοτήτων.

Το ΕΒΕ Πάφου κάλεσε τους ενδιαφερόμενους  όπως επικοινωνήσουν άμεσα με το ΕΒΕ Πάφου στο τηλ.26818173 για να προγραμματιστούν συναντήσεις μεταξύ των επιχειρηματιών καθώς και για συμμετοχή στην εκδήλωση γευσιγνωσίας.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ