29.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Επιχείρηση της Αστυνομίας σε νυχτερινά κέντρα στην Πάφο για πάταξη του φαινομένου της ηχορύπανσης 

Συντονισμένη επιχείρηση ελέγχων σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στην πόλη Πάφου, για πάταξη του φαινομένου της ηχορύπανσης, διενήργησαν χθες βράδυ μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Επαρχίας Πάφου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 11.30 χθες το βράδυ, τα μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έλεγχο, βάσει δικαστικών ενταλμάτων, σε τρία υποστατικά, όπου μεταδιδόταν μουσική με τη χρήση συσκευών που ενισχύουν τον ήχο, προκαλώντας οχληρία.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που έγινε στα υποστατικά, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν συνολικά 15 μεγάφωνα, τέσσερις συσκευές μετάδοσης μουσικής – mixer και δύο συσκευές μετάδοσης μουσικής – CD players.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Εναντίον των υπευθύνων των υποστατικών διερευνώνται υποθέσεις παράνομης χρήσης συσκευών που ενισχύουν τον ήχο, οχληρίας θορύβου και κοινής οχληρίας, ενώ τις εξετάσεις συνεχίζει το Γραφείο Μικροπαραβάσεων Πάφου.

Εξάλλου, σε έλεγχο που διενήργησαν τα μέλη της Αστυνομίας λίγο μετά τις 2.00 τα ξημερώματα σήμερα, σε τέταρτο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Πάφο, κατήγγειλαν τον υπεύθυνο του υποστατικού, αφού όπως διαπιστώθηκε το υποστατικό λειτουργούσε χωρίς άδεια από την Αρμόδια Αρχή και σε αυτό υπήρχαν προς πώληση οινοπνευματώδη ποτά χωρίς άδεια από την τοπική Αρχή.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ