23.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Επιτυχής η τελική γιορτή Επιμορφωτικών Πάφου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η τελική γιορτή των Επιμορφωτικών Κέντρων Πάφου σε ξενοδοχείο της πόλης. 


Σε ομιλία της η πρόεδρος  Επιτροπής Μελών των Επιμορφωτικών Κέντρων Πάφου κ. Ελένη Σωτηρίου ανέφερε η λειτουργία των επιμορφωτικών μαθημάτων αποδεικνύει την ανάγκη αλλά και την αξία της δια βίου μάθησης, ως μιας συνεχόμενης αναζήτησης νέων γνώσεων και δεξιοτήτων.

Η κ. Σωτηρίου ανέφερε πως η χαρά της μάθησης και της δημιουργίας, είναι διάχυτη μέσα στη λειτουργία των κέντρων και για πολλούς που παρακολούθησαν τα μαθήματα, αποτέλεσαν μια νέα αφετηρία για τη ζωή και την πορεία τους.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Πρόσθεσε πως ως κοινωνικός θεσμός, τα επιμορφωτικά αποτελούν ένα σημαντικό στοιχείο στήριξης και ψυχικής υγείας, απέναντι στη ζοφερή εξέλιξη του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Απόδειξη της πολύπλευρης συνεισφοράς των επιμορφωτικών στα πλαίσια της ευχάριστης και ωφέλιμης απασχόλησης είναι ο ανερχόμενος αριθμός ενδιαφερομένων κάθε χρόνο.

Η κ. Σωτηρίου ανέφερε πως η κοινωνία της Πάφου αναγνωρίζει και χαιρετίζει τα κέντρα επιμόρφωσης, ως ένα καταξιωμένο θεσμό που η πολιτεία πρέπει να συνεχίσει να στηρίζει και να αναπτύσσει.

Ακολούθως απηύθυνε  θερμές ευχαριστίες στην Διευθύντρια των επιμορφωτικών Πάφου, κ. Άντρη Κόκκινου για την άψογη συνεργασία της με την επιτροπή μελών, καθώς και για τη συμβολή της στην αναβάθμιση των επιμορφωτικών.

Τα συγχαρητήρια  της έδωσε και στους εκπαιδευτές και τους μαθητές τους για την ωραία δουλειά που παρουσίασαν αλλά και όλους όσοι δούλεψαν για να γίνει η χθεσινή βραδιά πραγματικότητα.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ