19.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

Επιτέλους πέφτει η θερμοκρασία – Διαβάστε πότε… – Δεν αποκλείονται και βροχές!

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήµερα, µετά τη διάλυση της τοπικής χαµηλής νέφωσης και αραιής οµίχλης, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.


 

Το µεσηµέρι και το απόγευµα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις που δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή, κυρίως στα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί και το απόγευµα µέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ αλλά µετά το µεσηµέρι µέτριοι 4 και στα νότια και νοτιοδυτικά ισχυροί 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα, στα νότια και τοπικά στα νοτιοδυτικά, µέχρι ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 39 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 32 στα δυτικά, γύρω στους 35 στα υπόλοιπα παράλια και στους 30 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά τις αυγινές ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα παραµείνει γενικά λίγο ταραγµένη, εκτός από τα ανατολικά και νότια όπου θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 20 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο από το µεσηµέρι και µετά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά.

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ενώ την Τετάρτη αναµένεται µικρή πτώση.

2016_08_07_table_a_gr

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ