16.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Επιτέλους “κλείδωσε” η πτήση Αθήνα-Πάφος-Αθήνα- Πότε ξεκινάει;

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου και οι υπόλοιποι φορείς εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς την διοίκηση των Κυπριακών Αερογραμμών και χαιρετίζουν την εξαγγελία για έναρξη πτήσεων από και προς το Διεθνές αεροδρόμιο Πάφου.
 
Μετά από πρωτοβουλία της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου και σε συντονισμό αλλά και με την στήριξη των τοπικών αρχών και των οργανωμένων φορέων έχει κλειδώσει το δρομολόγιο Αθήνα-Πάφο-Αθήνα με ορίζοντα έναρξης στις 21 Δεκεμβρίου 2019 και σύνδεση 3 φορές εβδομαδιαίως.      
 
Συγκεκριμένα, μετά από περίπου ένα χρόνο επαφών και διαβουλεύσεων, ωρίμασαν μόλις πρόσφατα οι συνθήκες και οι Κυπριακές Αερογραμμές επανέρχονται στην Πάφο μετά από δέκα χρόνια απουσίας.
Το νέο πρόγραμμα πτήσεων αναμένεται να επιφέρει οικονομικά οφέλη στην επαρχία και την Κύπρο γενικότερα. Η δραστηριοποίηση των Κυπριακών Αερογραμμών στην Πάφο δημιουργεί μια νέα προοπτική και αναβαθμίζει το διεθνές κύρος και την θέση της Πάφου.
Παράλληλα αναμένεται ότι θα αυξηθούν οι αφίξεις μεμονωμένων επισκεπτών καθώς το αεροδρόμιο των Αθηνών μπορεί και εξυπηρετεί επισκέπτες προερχόμενους από χώρες που η Πάφος δεν έχει επαρκή αεροπορική σύνδεση. 
 
Η εξαγγελία αυτή έρχεται σε μια κρίσιμη φάση της οικονομίας της επαρχίας και δίνει περαιτέρω προοπτική και ώθηση στην Πάφο και ενδιάμεση σύνδεση με αγορές που την ενδιαφέρουν.
 
Καλωσορίζουμε τις Κυπριακές Αερογραμμές στην Πάφο και διαβεβαιώνουμε ότι μέσα από μια συλλογική προσπάθεια θα πράξουμε ότι είναι δυνατό, για μια πολύ επιτυχημένη παρουσία της στην Πάφο και για επίτευξη των στόχων μας για διείσδυση σε νέους προορισμούς, αύξηση αφίξεων και την περαιτέρω αναβάθμιση του αεροδρομίου Πάφου με σημαντική ολόχρονη δραστηριότητα.
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ