29.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Επιτέλους βροχές – Διαβάστε σε ποιες περιοχές θα χρειαστούμε ομπρέλες

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και στα προσήνεµα µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και σταδιακά τοπικά µέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα παράλια. Το απόγευµα όµως, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, στα ορεινά, το εσωτερικό ή και τα βόρεια παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ για να καταστούν το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά, κυρίως στα νοτιοδυτικά, ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγµένη και το απόγευµα στα νοτιοδυτικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 28 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και στους 21 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη ∆ευτέρα αναµένονται περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά, ενώ αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό το απόγευµα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση το Σάββατο, µη αξιόλογη µεταβολή την Κυριακή και µικρή άνοδο τη ∆ευτέρα.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ