17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Επιτέλους ήλιος! Διάλειμμα για λίγο από την κακοκαιρία – Μέχρι πότε όμως;

Ψηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν, αρχικά, κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 και στα ανατολικά καθώς και παροδικά στα δυτικά παράλια μέχρι ισχυροί 5 Μποφόρ, ενώ το απόγευμα θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη παρόλο που αρχικά στα δυτικά παράλια θα είναι μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 και σύντομα ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 7 στα υπόλοιπα παράλια και στους πλην 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά θα σχηματιστεί παγετός.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο, παραμένοντας πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το Σάββατο και την Κυριακή θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που κυρίως την Κυριακή το απόγευμα ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το ύψος των χιονιών κατά την ώρα έκδοσης του δελτιου στην πλατεία Τροόδους ήταν 63 εκατοστά.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ