25.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην άποψη: “Περι Φεστιβάλ ο λόγος”

Την αντίδραση της οργανωτικής επιτροπής του Φεστιβάλ Διονύσια προκάλεσε το άρθρο “Περι Φεστιβάλ ο λόγος” της Κυριακής Χριστοδούλου, αναγνώστριας του PafosPress.com, το οποίο νωρίτερα σήμερα δημοσίευσε η σελίδα μας. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ) 

Με σχόλιο του ο Στέλιος Παπαγεωργίου, μέλος της Οργανωτικής επιτροπής του Φεστιβάλ παραθέτει ως απάντηση στο άρθρο τα πιο κάτω: 

Κυρία Κυριακή Χριστοδούλου,

Η ταχύτητα σκοτώνει

λυπάμαι αλλά όλα όσα γράφετε είναι αναληθή, αβάσιμα και εκτός πραγματικότητας. Θα ήθελα να σας ενημερώσω, αφού όπως φαίνεται δεν γνωρίζετε καλά, ότι η είσοδος για το Φεστιβάλ Διονύσια το Σάββατο ήταν 10 ευρώ για ενήλικους, 5 ευρώ για μαθητές και δωρεάν για παιδιά από 1 έως 12 χρονών. Όλα τα εισιτήρια των 10 ευρώ έπαιρναν μια αναμνηστική μπουκάλα κρασί για τα 40 χρόνια του Φεστιβάλ ως δώρο και επίσης συμμετείχαν στην κλήρωση δώρου αξίας 250 ευρώ. Ο αριθμός που κληρώθηκε, στην περίπτωση που αγοράστε εισιτήριο το Σάββατο, είναι το 939!!

Το σερβίτσιο και πιάτο ήταν δωρεάν και 2 ευρώ ήταν το ψωμί. Η μερίδα κλέφτικο ήταν 10 ευρώ το 1 κιλό, με το οποίο κιλό τρώνε 3-4 άτομα. Η μερίδα πατάτες 2 ευρώ και 2 ντομάτες, 2 αγγουράκια και ένα κρεμμύδι, όλα μαζί, προς 2 ευρώ. Το ρέσι που παντού πωλείται 3 ευρώ η μερίδα, στο φεστιβάλ Διονύσια ήταν μόνο 2 ευρώ. Όλα τα μπουκάλια κρασιού ήταν μόνο 5 ευρώ. Επίσης υπήρχε άφθονος παλουζές και σταφύλια, δωρεάν για όλο τον κόσμο

Με αυτές τις λεπτομέρειες των τιμών που σας ανάλυσα και δεδομένου του όλου περιεχομένου του φεστιβάλ και σε συνάρτηση με την προσέλευση πέραν των 2500 κόσμου ήταν μια άκρως επιτυχημένη διοργάνωση και οικονομική προς όλο τον κόσμο. Εξάλλου δεν βλέπεις και ακούς ζωντανά Θέμη Αδαμαντίδη και Ελένη Χατζίδου με 10 ευρώ είσοδο. Τέλος σας αναφέρω ότι το φαγοπότι ήταν προαιρετικό για όλο τον κόσμο.

Στη διάθεση σας πάντα για οποιεσδήποτε άλλες διευκρινίσεις και απορίες τυχόν έχετε, που θα ήταν καλό να τις ρωτήσετε πριν τις στείλετε για δημοσίευση.

Εκ της Επιτροπής Φεστιβάλ Διονύσια,
Στέλιος Παπαγεωργίου.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ