17.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΠΑΦΟΥ: Αρτοκατασκευάσματα σε ξυλόφουρνο, μπουκιά και συγχώριο (pics)

Είναι γνωστό σε όλους ότι στα επιμορφωτικά Κέντρα γίνεται σπουδαία δουλεία και αρκετοί απο τους μαθητές έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν δεξιότητες και να πάρουν γνώσεις που πάντα ήθελαν αλλά για διάφορους λόγους πιθανόν να μην μπόρεσαν.

Σήμερα στο PafosPress.com παρουσιάζουμε την όμορφη και σπουδαία δουλειά που έκαναν οι μαθήτριες και η δασκάλα τωων Επιμορφωτικών της Κυπριακής Μαγειρικής Πάφου.

Η κυρία Γιωργούλα Χριστοδούλου μαζί με της μαθήτριές της το περασμένο Σάββατο 3 Φεβρουαρίου βρέθηκαν στο χωρίο Σίμου και ως μια ωραία παρέα που είναι παρασκεύασαν παξιμαδιών, φλαούνες, πασκιές, τυρόπιττες αλλά και μια σε νεα εκδοχή τσουρεκιών όλα ψημένα σε ξυλόφουρνο!
Τα τυριά και τα χαλούμια που χρησιμοποιήθηκαν παρασκεύαστηκαν επίσης απο τις ίδιες σε σχετικό μάθημα που επίσης παρακολούθησαν στα Επιμορφωτικά της Κυπριακής Μαγειρικής Πάφου.
Το αλεύρι για τις νόστιμες δημιουργίες που μπορείτε να δείτε πιο κάτω χορήγησε η  εταιρεία Σάββας Χατζηγιώρκης & Υιοί Λτδ (Μύλοι Χατζηγιώρκη)!!!!
Πέραν απο την σπουδαία δουλειά, τις γνώσεις και το γευστικότατο αποτέλεσμα οι κοπέλες κατάφεραν κάτι ακόμη μεγαλύτερο. Να γίνουν μια ωραία, δυνατή και ζεστή οικογένεια κάτι που άλλωστε φαίνεται και στις φωτογραφίες.
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ